Szekeres Viktor

Itthon is érdeklik az embereket a botrányosan rossz filmek

Sokan leírták előre a Jack és Jill című Adam Sandler-komédiát, de a film vetítései idehaza még a komikus előző főszerepének, a Kellékfeleségnek az előadásainál is kihasználtabbak voltak.

Nagyon kevés filmes kérdésben tapasztalható akkora egyetértés a nézők között, mint Adam Sandler Jack és Jill című filmjének megítélésében. Persze a filmek természetéből adódóan vannak, akiknek tetszett a ikertestvéres komédia, melyben Al Pacino hajt a női ruhába öltözött Adam Sandlerre, de a legtöbbeknek megvan a végtermékről a véleménye. (Az SG szavazásán a voksolók fele a "Ha ütnének, akkor sem nézném meg" választ jelölte meg, míg a mozis megtekintés mellett mindössze 5% voksolt.)


Nos, rossz film ide vagy oda, az embereket érdekelte idehaza a Jack és Jill, hiszen csak Budapesten 17 974-en látták december 29-től január elsejéig, ami azért is szép teljesítmény, mert 31-én este és 1-jén délelőtt a legtöbb mozi zárva volt. E tény miatt a film produkcióját még nagyobb elismerés illeti, hiszen a 2011. tavaszán bemutatott Kellékfeleség Budapesten négy teljes nap alatt vonzott 18 368 nézőt a mozikba. Ezzel természetesen a Jack és Jill volt az év utolsó és egyben első hétvégéjének királya.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    mert a fiatal fiúk nem befolyásolhatóak, hahh-.
  • Zoliz #2
    Ezek a filmek foleg a fiatal lanyokat erdeklik.
    Mert ok butak es konnyen befolyasolhatok gyenge poenokkal.
  • Béka Benő #1
    Ezen nincs mit csodálkozni !
    A magyar ember igénytelen birka-magyar !
    Örömmel ad ki pénzt Adam Sandler-féle fostengerre !