Szekeres Viktor

Az év egyik legjobbja és megállíthatatlan az Mission: Impossible 4

Nem sokan hittek abban, hogy a nagyon gyenge bevételt produkáló harmadik rész után a Mission: Impossible-sorozat feltámasztható lesz, de úgy tűnik, hogy a negyedik résszel mindez sikerült.

Arról már volt szó, hogy a kritikák mennyire istenítik a Mission: Impossible - Fantom protokollt (Mission: Impossible - Ghost Protocol), de azt is érdemes megemlíteni, hogy bár a közönség közel nem látta olyan kimagaslónak a filmet, mint az ítészek, ugyancsak kifejezetten jó véleménnyel van róla, amit a 7.8-as IMDb-átlag is mutat. Ilyen előélettel nem is meglepő, hogy az M:I-4 a jegypénztáraknál is kaszál.


A január elseji 11,8 millió dolláros becsült bevétellel Amerikában már 134 millió dollárnál jár Tom Cruise akciófilmje, ami azt is jelenti, hogy alig két hét alatt több bevételt hozott, mint a Mission: Impossible 3. azaz mondhatjuk, hogy a széria a Halálos iramhoz hasonlóan támadt fel poraiból, hiszen mindkét filmsorozatot temették a bukásnak számító harmadik részük után. Pénteken ráadásul a Brad Bird által rendezett akciófilm Amerikán kívül a 200 millió dollárt is átlépte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!