Szekeres Viktor

2014-ben új Marvel szuperhősfilm érkezik

Most már biztos, hogy 2014-ben is láthatunk két szuperhősös képregény-filmet a Disney-től és a Marvel Studiostól. A nagy kérdés, hogy kinek a kalandjai fognak (ismét) megelevenedni a mozivásznakon.

A Walt Disney Pictures december végén közleményben jelentette be, hogy az elkövetkező években mikor számíthatunk a stúdiótól két nagyszabású filmjének premierjére. Eddig csak egyetlen 2014-es Marvel Studios gyártotta szuperhős-filmről lehetett tudni, melynek június 27-re kiírt premierjét a Disney április negyedikére hozta előre, de most bejelentettek egy újabb projektet is, mégpedig május 16-ra, elfoglalva ezzel az év egyik kiemelt mozis hétvégéjét. azt sajnos továbbra sem tudni, hogy melyik képregény-filmre lehet ekkor számítani, de szinte biztos, hogy vagy az Amerika kapitány vagy a Bosszúállók második részéhez lesz szerencsénk.

A Disney egy másik bejelentést is tett: eredetileg a Pixar cím nélküli dinoszauruszos filmjét tervezték 2013. november 27-én bemutatni, azonban a stúdió ezt úgy tűnik, hogy elhalasztotta, hiszen az új menetrendben már a Frozen című animációs projekt birtokolja ezt a premierdátumot. A Frozenről annyit lehet tudni, hogy animációs film lesz, mely Hans Christian Andersen Hókirálynő című meséje alapján készül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #1
    pompas.