Szekeres Viktor

Négy órányi plusz anyag a 4 lemezes Transformers 3 Blu-ray-kiadáson

A Transformers 3 gyártója a film új kiadásával nem sokkal, de lemaradt a karácsony előtti lakossági piacos premierről, így Michael Bay filmjét csak januártól lehet megnézni 3D-s Blu-ray verzióban.

Amerikában január 31-én jelenik meg lakossági piacon DVD és Blu-ray formájában a Hasbro és a Paramount Pictures 2011-es közös filmje, a Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon). Ez alkalomból a stúdió többféle kiadással is megörvendezteti a rajongókat, mely közül minden bizonnyal a legfanatikusabbakat a 4 lemezes Ultimate Edition fogja leginkább érdekelni, melyben nem csak Blu-ray lemez lesz, hanem Blu-ray 3D lemez és DVD. (Ráadásul a Transformers-trilógia egy 7 lemezes Blu-ray kiadáson is megjelenik.)

A 4 lemezes Ultimate Edition kiadás extrái között az ígéretek szerint rengeteg extra lesz, többek között szenzációs színfalak mögötti felvételek, valamint a készítőkkel és a színészekkel felvett interjúk. Az első Blu-ray a filmet fogja tartalmazni, természetesen HD-ban, a második Blu-ray lesz tömve extra tartalommal (bővebben róla itt.), a harmadik Blu-ray lemezen lesz rajta a film 3D-s HD-verziója, míg a negyedik lemez DVD lesz és ugyancsak a filmet fogja tartalmazni normál, iTunes-szal és Windows Mediával kompatibilis verzióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kerge30 #7
    xido!Nem tudtam,hogy a dvd technológia van már 20 éves,de ha Te mondod...
    Ráadásul pont a Farkasokkal táncolóval kezdték a dvd gyártást?
  • koschwarz #6
    már az büntetés, hogy a film kb. 3 óra kínszenvedés. milyen mazochista idióta akarja magát szívatni plusz 4 órányi anyaggal, ami ezzel szarkupaccal foglalkozik...bár elismerem még így is jobb volt a 3. rész, mint a 2...bár ez nem egy teljesítmény, egy teljesen szar filmet túlszárnyalni.
  • miszterfasz #5
    ehhez annyit tudok hozzáfűzni hogy dögöljetek má meg baszki :D:D
  • Zombee #4
    BD-n ez lesz vagy 100-120Gb legalább, azért az ilyen torrenteknek még nincs olyan nagy népszerűsége mifelénk :). Ezeknek a kiadásoknak köcsögviktor és társai a legnagyobb ellensége, egy olyan kiadvány elég drága, mikor újabb tízezreket vesznek el az új adómódosításokkal, meg az adókedvezmény eltörlésével.
  • xido #3
    Igen..pl a torrentezők miatt csúszott a Farkasokkal táncolók dvd itthon 20 évet és akkor is a fapados moziverzióval szúrták ki a szemünket..
    Igen..pl a torrentezők miatt döntöttek úgy,hogy egyre szarabb dvd-ket gyártanak,miközben a bd verzió hemzseg az extráktól...
    stb..
  • kerge30 #2
    Inkább majd nézd meg az árcímkét,aztán óbégass!Azért mert apukád megveszi Neked vagy a jól menő manager állásoddal ki tudsz fizetni érte tíz-húszezer forintot attól a többségnek még mindig nem megy.
  • Béka Benő #1
    Na, hála a torrentezőknek pont ez a verzió nem lesz kapható Magyarországon...8-(