Szekeres Viktor

Megvan a Thor 2 új rendezője

Végre ismét van rendezője a Thor második részének: a távozó Patty Jenkins helyét az egyik legelismertebb tévésorozatos rendező, Alan Taylor fogja átvenni. A premierig még majd két év van.

A Deadline értesülései szerint Alan Taylor fogja rendezni a Thor második részét és ezzel végre pont kerülhet a képregényfilm körüli kavarásoknak. Alan Taylor leginkább tévés rendezőként ismert, olyan sorozatok epizódjai fűződnek nevéhez, mint a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó, Trónok harca, az Oz vagy a Maffiózók, melyért még Emmy-díjat is kapott - munkásságából is látszik, hogy leginkább az HBO-nak dolgozott, de persze készített Lost- vagy Mad Men-epizódokat is. Sőt, korábban mozis munkái is voltak, azonban sem az 1995-ös Palookaville, sem a 2003-as Kill The Poor nem volt különösebben maradandó élmény.

Taylornak még van ideje elkezdeni az előkészületeket, hiszen a Thor 2 premierjére csak 2013. november 15-én fog sor kerülni - a Disney nemrég halasztotta el a nyárra tervezett bemutatót. S ez csak egy hír volt az elmúlt hónapok Thor 2-es eseményeiből. Először ugyanis arról szólt a fáma, hogy Kenneth Brannagh megüresedő helyét Brian Kirk veheti át, aki ugyancsak a Boardwalk Empire ás a Trónok harca epizódjaiból készített párat, majd Patty Jenkinst nevezték ki rendezőnek, aki pár hete "kreatív nézeteltéréseknek" köszönhetően távozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #2
    Mert te hogy fogalmaznád? Senki nem érti félre, ha egy cikk arról szól, amire te célzol, akkor "megkerült"-öt, vagy "előkerült"-öt szoktak írni.
    Ha csak viccnek szántad, akkor bocs, de nem láttam smiley-t a hsz.-ed végén.
  • Evoluti0N #1
    "Megvan a Thor 2 új rendezője"
    Nem tudtam, h elveszett.