Szekeres Viktor

Végre szuper minőségben az új Alien-film előzetese

Most már minden egyes részletét remekül láthatjuk a Ridley Scott-féle Alien-előzményfilm előzetesének, bár való igaz, hogy az alig egy perces videó csak a kíváncsiság felkeltésére alkalmas.

Nagyjából egy hónapja került fel a netre Ridley Scott új scifijének, a Prometheusnak a botrányos minőségű előzetese, mely hiába volt szinte nézhetetlen, pár snittjéből kiderült, hogy nincs igaza azon huhogóknak, akik szerint a filmnek semmi köze nem lesz az Alien-sorozathoz, hiszen nem egy utalást kaptunk rá. Most ezeket az utalásokat jó minőségben is újranézhetjük, hiszen a trailer már hivatalosan is bemutatásra került.


Persze a végső választ, hogy mennyire számít előzményfilmnek a Prometheus, csak május 31-én kapjuk meg, amikor itthon bemutatásra kerül az Intercom jóvoltából. Ez a dátum egyébként nyolc nappal fogja megelőzni az amerikai bemutatót, melyre június 8-án kerül majd sor. A filmet amúgy 3D-ben forgatta Ridley Scott, s Damon Lindelof, a forgatókönyv egyik írója ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a jókora költségvetés nagyobb része a díszletre ment el, melyek a térhatás hatásos ábrázolása érdekében monumentálisra sikeredtek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZeemanX #7
    Hű. Ez borsodzós. :-)
    (Talán végre megint egy "rendes" alien-es anyag?...)
  • NEXUS6 #6
    Én inkább nem próbálom kitalálni a sztorit.
  • finizlik #5
    Csak nekem tűnik úgy hogy itt még az alien-ek egy ember alkotta tároló edényben vannak szépen sorban?
  • Narxis #4
    Ez überbrutál lesz.
  • NEXUS6 #3
    Igéretes tréler. Hangulat van, látványa is lesz a filmnek úgy tűnik, zene a szokásos Alien zörejek, vagy is az is rendben.

    Szal várós.
  • W B #2
    Az alieneket létrehozó pilóta vagy más néven űrutas nevű fajról fog szólni. Így érthető?
  • xido #1
    Ööö..amm...he?