Szekeres Viktor

Itt a Szellemlovas 2 új előzetese

Megérkezett a Szellemlovas folytatásának új előzetese, s nagyon úgy néz ki, hogy a folytatás ezúttal túl fogja szárnyalni minőségben az első részt. Persze ez nem lesz túl megerőltető feladat.

A napokban vadonatúj előzetest kapott a Szellemlovas második része, mely eredetiben a Ghost Rider: Spirit of Vengeance címre hallgat, itthon pedig A szellemlovas: A bosszú ereje címen fog mozikba kerülni a február 17-re belőtt amerikai premier után hat nappal, azaz február 23-án. A Big Bang Media által forgalmazandó képregény-film idehaza szinkronizálva lesz látható a legtöbb moziban, illetve 3D-ben. (Akik sokat kirándulnak környező országokba, azok talán még ismerős tájakat is felfedezhetnek a filmben, hiszen Romániában forgatták.)


A főszereplő ismét Nicolas Cage lesz, mellette még Fergus Riordan, Ciaran Hinds, Violante Placido, Idris Elba és Johnny Whitworth fogja erősíteni a szereplőgárdát. Azt pedig talán már az előzetes alapján el lehet dönteni, hogy a sajátságos stílusokról és reklámfilmes múltjukról ismert Mark Neveldine és Brian Taylor (a két rendező) mennyire fogja sajátjává tenni a filmet, illetve mennyire hódol be a gyártó stúdió esetleges kéréseinek. Aki látta mondjuk a Crank - Felpörögve című Jason Statham-filmet, vagy annak folytatását, az tudja, hogy a duó vizuálisan rettentő kreatív, de rengeteg ember szerint egyben "sok" is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bcrics #3
    Én Raydenként is megnézném vmi Új Harcos-Filmben.
  • wolruf #2
    Én is így gondolom. Jópofa lesz megint látni, függetlenül a szereptől és attól, hogy mennyi ideig lesz a vásznon ebben a filmben.
  • xido #1
    Azért illett volna Christopher Lambert nevét is beleszúrni a cikkbe,van olyan húzónév,mint a többi,ha nem jobban:)