Szekeres Viktor

Tavaszi film lesz a Gonosz halottak feldolgozása

Lassan már alig marad klasszikus, 80-as évekbeli horror, mely ne kapott volna feldolgozást. Ezúttal a Gonosz halottak, vagy, ha úgy tetszik, Az erdő szelleme, azaz az Evil Dead modernizációja készülhet el.

A ShockTillYouDrop infói szerint már biztosra vehetjük, hogy a Sony a TriStar Pictures-szel elkészítteti Sam Raimi klasszikus horrorfilmjének, az Evil Dead-nek a feldolgozását, hiszen a stúdió már a premier dátumát is kitűzte: Amerikában 2013. április 12-től lehet megnézni a filmet. Az itthon Gonosz halottak és Az erdő szelleme néven is ismert, még a videótékás korszakban kultstátuszba lép ő film feldolgozását/újragondolását Fede Alvarez fogja rendezni, aki egy uruguayi filmes, s ez lesz az első játékfilmje, hiszen eddig csak rövidfilmeket készített.

Az Evil Dead forgatókönyvét ugyancsak Alvarez írta Rodo Sayagues közreműködésével, majd a végeredményen a Junóval befutó Diablo Cody csiszolt egy keveset, A minőségre meg talán az elegendő garancia lehet, hogy a producerek között ott lesz Sam Raimi, valamint az eredeti Evil Dead-trilógia főszereplője, Bruce Campbell is. A forgatás várhatóan nyár környékén kezdődik, a történet pedig öt barátról fog szólni, akik egy elhagyatott erdei kunyhóban húzzák meg magukat, ahol rátalálnak a Halottak Könyvére, mely elolvasásával démoni erőket szabadítanak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mesor #5
    Remélem, hogy Raimi mester nem engedi hogy valami gagyit forgassanak le....
  • Ender Wiggin #4
    Remélem, hogy az összes "újraforgató barmot" egy rendkívül ragályós kórság elviszi...
  • cstommy #3
    Az eredeti "Erdő szelleme" kiadás nem volt valami vicces, inkább az Evil Dead 2 volt az amelyik fekete humorral volt tele. Rmélem a 2 részt is újraforgatják majd. :)
  • tomboy013 #2
    Hát erre én is, az a film elég vicces volt =D
  • Wittgen #1
    Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle.