Szekeres Viktor

Új előzetes a Csatahajó című földönkívülis scifinek

Vajon inkább a Transformers, vagy A Föld inváziója - Csata: Los Angeles nyomdokaiba akar lépni Peter Berg Csatahajója, melynek főhősét a John Carter címszereplője, Taylor Kitsch fogja alakítani.

A Universal Pictures először az iTunes Trailers-re pakolta fel nyárindító filmjének, a Csatahajónak (Battleship) az új előzetesét. Az Amerikában május 18-án, idehaza viszont jelen állás szerint majdnem egy hónappal korábban, április 19-től meg lehet nézni a scifit, mely a címét nagyon népszerű táblás, dedukciós játékról, a Torpedóról kapta. (Legalábbis az eredeti címét, a hazai forgalmazó ugyanis a tükörfordítás mellett döntött, valószínűleg helyesen.)


A Csatahajót az a Peter Berg fogja rendezni, akit sokan színészként ismerhetnek, s akitől utoljára a Hancockot láttuk. A film főbb szerepeiben Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Rihanna és Liam Neeson lesz látható. A film története a leírások szerint egyszerre fog a vizeken, a szárazföldön és a levegőben játszódni, a tét pedig a bolygónk lesz, hiszen az emberiség élethalálharcot fog vívni a sokkal erősebbnek tűnő földönkívüliekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #6
    A látvány jó, bár ahol a kamion alatt beszakad az aszfalt lett volna mit javítani. Remélem nem rontják el úgy mint a Föld Invázióját, mert ott néhány perc látványra töménytelen mennyiségű amerikai nyálcsöpögős katonamajmolás jutott.
  • winnie #5
    feldolgozás? nem feldolgozás. nincs mit feldolgozni benne. a játék absztrakt, nincs sztorija. csak a címe ugyanaz, hogy meg lehessen kérdezni, hogy miért feldolgozás. ennyi. más nem is lehetne. jó, mindkettőben vannak hajók, hogy legyen kapocs.
  • pokolfiu #4
    hát inkább gonosz transzforsziknak tűnnek így első blikkre... de van beütése a másik filmből is. viszont ennek a Taylor gyereknek igen jó manager-e lehet, mert eddig elég jó filmekhez tuszkolta be...
  • Zombee #3
    Zseniális vagy. Ettől még nem értem, mitől Torpedo feldolgozás.
  • winnie #2
    ugyanaz a címük.
  • Zombee #1
    A film nem tűnik szarnak, de nem tudom, mi köze a táblás játékhoz.