Szekeres Viktor

Újabb gondok a Thor 2 háza táján

Legutóbb a Thor 2 premierjének dátumát tolták el, most pedig az derült ki, hogy mégsem a leszerződtetett rendező készítheti el a filmet, tehát a Marvel Studios új rendezőt kényszerül keresni.

Hiába erősítette meg a Marvel Studios is, hogy A rém rendezője és írója, a magát legutóbb a The Killing című krimisorozat pilotjának levezénylésével észrevétető Patty Jenkins fogja rendezni a Thor második részét, a Deadline értesülései szerint kútba esett a terv. A hírek szerint Patty Jenkins távozott a Thor 2 rendezői székéből, a stúdió pedig elkezdte keresni utódját. (A rendező személyének kérdése eleve azért merülhetett fel, mert a Thort készítő Kenneth Brannagh eleve csak az első részt vállalta, s annak sikerének hatására sem változtatott elhatározásán.)

Egyes értesülések a távozás okaként a rendező és stúdió közötti kreatív nézeteltérést jelölték meg, de mindez nem torkollott nagyobb konfliktusokba, s a hírek szerint a Marvel Studios szeretné őt megnyerni egy később filmet kapó szuperhős karakter bemutatkozó filmjének elkészítésére. A Thor 2 premierjének dátumát nemrég 2013. nyaráról november 15-re csúsztatták, de még ez is azt jelenti, hogy a Marvel Studios-nak gyorsan meg kell találnia Jenkins helyettesét a tavasz és nyár környékére még be nem táblázott rendezők között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!