Szekeres Viktor

Michael Bay rendezheti a Transformers 4-et

Úgy tűnik, hogy mégsem a Transformers harmadik része volt Michael Bay utolsó filmje a sorozatból, ugyanis a rendezőt megkereste a Paramount a negyedik rész elkészítésére vonatkozó ajánlatával.

A Vulture értesülései szerint Michael Bay lehet a negyedik Transformers-mozifilm rendezője. A lap úgy tudja, hogy az első három Transformerst is rendező Bay közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a filmeket gyártó Paramount Pictures-szel. A rendező a tervek szerint új filmje, a Pain and Gain után látna neki a robotos franchise legújabb részének.

A Transformers folytatásáról szóló hírek októberben keltek szárnyra, amikor is szó volt arról, hogy miközben Shia LaBeouf nem térne vissza, a Paramount egy kalap alatt készítené el a sorozat negyedik és ötödik epizódját. Azonban mindez nem nyert megerősítést. Egyes feltételezések szerint a Transformers harmadik részével majdnem 100 millió dollárt kereső Bay (érdekelt volt ugyanis a nyereségben is) akkor kapná meg a tervezett Pain and Gain-re a költségvetési keretet, ha vállalná a Transformers 4-et.

A Vulture riportja után pár órával Michael Bay hivatalos oldalán válaszolta a fentiekre a következőket: "Egyelőre még nem döntöttem a Transformers 4-gyel kapcsolatban. A stúdióból indultak el a pletykák, de egyelőre magam sem tudom, mit fogok csinálni. Az biztos, hogy tavasszal leforgatom a Pain and Gain-t, de másra még nem mondtam sem igent, sem nemet. Az elkövetkező két hétben több megbeszélésem is lesz a stúdióval."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #10
    Nem termeli ki, de arányaiban nézve helyes az állítás. A lényeg: vannak olyanok, akik pénzt áldoznak, csak azért, hogy megnézhessék azt, amit előtte már többször láttak már.
  • Kferro #9
    Neeem?
    Szegény Tünde...

    :D
  • KP27 #8
    nem olyan,mert kiszel tünde naptára nem termel közel 1milliárd dolláros bevételt.
  • A6 Intruder #7
    Na ez kb. olyan, mintha egy kiadó noszogatná Kiszel Tündét, hogy csináljon még egy naptárt. Csak Klaus-t tudom idézni: "Átkozott Hasbro!"
  • KP27 #6
    az a baj, hogy mivel az előző 3rész eléggé jól teljesített a kasszáknál, nem látok rá esélyt, hogy változzon a felfogásuk.
  • Szolnokboy1 #5
    én úgy érzem, ez inkább a producereken (azokon belül is azon a tróger Spielbergen) múlik, mintsem Bay-en. Ő is kapott anyagból dolgozik, a forgatókönyvbe nem nagyon van beleszólása.
  • Rage47 #4
    így van
  • Bhalage #3
    légyszi ne!
    -egy rajongo
  • Kferro #2
    Neeee!
    Csak Bay-t ne, könyörgök!
  • KP27 #1
    jó lehetne a transformers egy értelmesebb rendezővel, aki nem az óvodások szintjére lőné be a filmet...