Szekeres Viktor

Főgonosz nélkül maradt a Star Trek 2

Mégsem Benicio Del Toro fogja eljátszani J.J. Abrams második Star Trek-mozifilmjének fő rosszfiúját, aki a pletykák szerint egyébként az a Khan lett volna, aki a Shatner-féle második mozifilmben is szerepelt.

Két sima, egy fordított, így is összegezhetnénk a mai nap Star Trekes híreit, ugyanis végre konkrétumok is napvilágra kerültek. Többek között kiderült, hogy Alice Eve és Peter Weller aláírta szerződését az egyelőre még hivatalos címmel nem rendelkező folytatásfilm készítőivel. Azonban most már azt is biztosra vehetjük, írta meg a Vulture, hogy hosszas tárgyalásokat követően Benicio Del Toro nem fogadta el a neki felkínált szerepet.

Del Toro karakteréről csak annyit lehetett tudni, hogy rosszfiú, sőt, a film főgonosza lett volna, de további információ nem derült ki róla hivatalosan. Habár a Latino Review pénteken azt a pletykát röppentette fel, hogy a puerto ricói színész Khan Noonien Singh-et, azaz Khant játszotta volna, azt a karaktert, aki az eredeti Star Trek-mozifilmek közül a másodikban, a Star Trek 2 - Khan haragjában is szerepelt. (Bár Khan a Star Trek-kánon szerint indiai származású, de Ricardo Montalbán személyében akkor is latino színész játszotta.) Erre a pletykára még aznap szűkszavúan reagált J.J. Abrams, aki csak annyit mondott a HitFix-nek, hogy "nem igaz". Ennek ellentmondva a Vulture mai híre is Khant említi meg, így valószínűleg Abrams reakciója Del Toro részévtelére vonatkozhatott. Most már csak az a nagy kérdés, hogy ki fogja játszani a Star Trek 2 fő rosszfiúját - akárki kis legyen az?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shenmuedc #1
    Nem is igen volt oda való. Meg amúgy sem szeretem. Persze ettől még lehet jó színész.