Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy megbukott Adam Sandler

Amerikán kívül mondhatni egyelőre még be sem merték mutatni Adam Sandler új filmjét, a Jack és Jillt, s mára már az is biztossá vált, hogy Amerikában nem fog nagy sikert aratni.

Az év egyik leggyengébb filmjének kikiáltott Jack és Jill (Jack & Jill) közepesen, de Adam Sandlerhez képest gyenge, 25 millió dolláros nyitánya Amerikában ugyan még azt is jelenthette volna, hogy a film lassú siker lesz, de inkább a papírforma igazolódott, a komédia megbukott. A 79 millió dollárba kerülő komédia a hálaadási szünnapoknak köszönhetően ugyan 4 hét alatt 64 millió dollár bevételre tett szert Amerikában, az azonban már most biztosra vehető, hogy a 100 milliót nem fogja elérni, köszönhetően annak, hogy sokkal nagyobb ütemben veszti a nézőket hétről-hétre, mint ahogy abban a gyártó Columbia Pictures stúdió reménykedett.

Ráadásul egyelőre nemzetközileg sem muzsikál túl fényesen a Jack és Jill, hiszen eddig Amerikán kívül mindössze 11,7 millió dollár bevételt szedett össze a film. Mindez persze nem meglepő, hiszen még csak pár országban adják (Mexikó, Izrael, Kolumbia, Ausztrália). Mexikóban viszonylag jó fogadta a közönség a női ruhában is parádézó Sandlert, hiszen az Alkonyat 4 és a Vasököl után Jack és Jill lett az ősz harmadik legjobban induló filmje, Ausztráliában viszont középszerűnek számított a nyitány, s Sandlerhez képest kifejezetten gyenge lett.

Idehaza december 29-től lehet megtekinteni a filmet, csakis saját felelősségre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #4
    A producereket a végén úgyis csak a tiszta haszon érdekli....
    Behozza az árát? Igen.
    Jó film? Nem.
    Adunk munkát neki ez után is? Szerinted? XD
  • hunwhite #3
    Elfelejtettem, hogy mit akarok írni mikor olvastam ezt a nyomi magyarázatot... LOL:D
  • kalapos01 #2
    Ott rontod el, hogy nem olvasod el, amit belinkelsz. Vagy azt, ahova belinkeled. Vagy azt, hogy csak a címeket olvasod el, amiknél tovább sokan nem jutnak. Az infót nem a címben fogod megtalálni, elhiheted.

    A siker lett cikkben ott van, hogy "a Sandler-komédiáktól még ez a kezdés sem számít jónak", majd leírja, hogy ettől még lehet siker, ebben bízik a stúdió is. Ebben pedig a betűket összeolvasva az van, hogy "Adam Sandlerhez képest gyenge, 25 millió dolláros nyitánya Amerikában ugyan még azt is jelenthette volna, hogy a film lassú siker lesz"

    Most nem azért, de a kérdésed megválaszolásához 30-as IQ is elég. Értelmes nyitány után is lehet brutálisan rossz teljesítmény, 80%-os esések, miegymás.

    Egyébként meg úgy lehet valami egyszerre siker és bukás is, hogy mást veszel viszonyítási alapul. A TV2 és az RTL is folyton sikernek állítja be magát, bukónak a másikat. Nézőpont kérdése az egész.
  • Xerox10 #1
    November 15. SG cikk: "Bemutatták az év legpocsékabb filmjét - és siker lett". Mostanra meg már megbukott. Számomra felfoghatatlan, hogy tud egy film egyszerre sikeres lenni illetve megbukni. Csak nem egy anomália a mátrixban?