Szekeres Viktor

Tom Cruise japán akciósztár lesz

Tom Cruise egy japán akciódús japán scifi regény adaptációjának lehet a főhőse, s bár egyelőre még nincs aláírt szerződése, a forgatókönyvet már elkezdték az ő életkorához igazítani.

A Variety értesülései szerint Tom Cruise elfogadta a neki felkínált All You Need Is Kill című film főszerepét. Ugyan a szerződés még nem került aláírásra, de a lap már biztosra veszi, hogy ő lesz a főszereplője a Warner Bros. Pictures filmjének, melyet az a Doug Liman fog rendezni, aki legutóbb a Hipervándorral és az Államtrükkökkel jelentkezett, de régebben olyan filmeket is készített, mint a Nyomás, a Bárbarátok vagy a Bourne-rejtély.

Az All You Need Is Kill története egy japán regényén fog alapulni, melyet Hiroshi Sakurazaka írt. A scifi sztorijának középpontjában egy idegen faj inváziója van, valamint Keiji Kiriya, egy katona, akit bevetnek az idegenek elleni háborúban. Kiriya azonban nem válik hőssé, hanem meghal, hogy utána minden nap arra ébredjen, hogy harcba indul, harcol és meghal. A 158. reinkarnációja idején azonban meglát valakit, aki nem illik az addig megszokott képbe - lehet, hogy ő lenne a kulcs a szabadulásához, a végső halálhoz?

A hírek szerint jelenleg a film forgatókönyvének átírása, hozzáigazítása folyik Cruise korához, Dante Harper szkriptjén Jody Harold dolgozik. Cruise a forgatást 2012. végén kezdheti el, hiszen jelenleg a One Shoton dolgozik, azután pedig az Oblivion munkálataiban fog résztvenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Nekem semmi bajom Tom Cruise úrral, és én meg fogom nézni a filmet is, mert érdekel.
  • anubys1984 #1
    Wow!
    Erre nem is számítottam.
    Nem is olyan rég olvastam a könyvet, nem lett ugyan a kedvencem, volt benne pár bénaság, viszont volt benne egy-két olyan ötlet is, ami miatt biztos, hogy elfelejteni sem fogom.