Szekeres Viktor

Mozifilm lesz az egyik legklasszikusabb scifisorozatból

Nem a Star Trek 2 lesz 2013-ban az egyetlen tévés scifiből készített mozifilm, hiszen a Warner stúdió feltett vágya, hogy ismét elkészítsen egy egész estés Alkonyzónát.

A Variety információi szerint a Warner Bros. Pictures stúdió és az Appian Way produkciós iroda már a megbeszélések végső fázisában Anthony Peckham, forgatókönyvíróval a The Twilight Zone című tévésorozatból készítendő mozifilmmel kapcsolatosan. A sorozatot nálunk egyébként Alkonyzóna címen sugározták, melyből 1983-ban Homályzóna címmel film is készült (Steven Spielberg volt az egyik rendező). Peckhamet a közönség a Sherlock Holmes, valamint az Invictus - A legyőzhetetlen írójaként ismerhette meg az elmúlt években.

A tervek szerint a forgatókönyvíró a mozifilmes színtéren még újonc Jason Rothenberg eredeti szkriptvázlatát fogja újraírni, a rendezést pedig a stúdió arra a Matt Reeves.re osztotta ki, aki a Cloverfield nagy sikere után megmutatta, hogy kell egy kultikus európai film amerikai feldolgozását elkészíteni - természetesen a Let Me In-ről van szó. A tervek szerint a forgatás 2012. nyarán kezdődne el, arról egyelőre azonban még nincs információ, hogy Rod Serling klasszikus scifisorozatát egy nagy, vagy több kisebb történettel tervezik-e ismét vászonra vinni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!