Szekeres Viktor

Jason Statham sokadjára bukott meg itthon

Ahogy az várható volt, nem csak Amerikában, hanem idehaza is megbukott Jason Statham új filmje, a Válogatott gyilkosok. De a rajongóknak jó hír, hogy 2012-ben két újabb Statham-mozi lesz látható itthon.

Le a kalappal a magyar filmforgalmazók előtt, hogy még mindig nem mondtak le Jason Stathamről és filmjeiről, hiszen az angol színész filmjei itthon, A szállító óta szinte kivétel nélkül mind megbuktak. Nem volt ez másképp a Válogatott gyilkosok esetében sem, pedig itt még segítséget is kapott Statham, hiszen Robert De Niro és Clive Owen neve is rákerült a film plakátjára. Azonban úgy tűnik, hogy ez sem volt elegendő ahhoz, hogy nagyobb tömegeket csábítson a mozikba.


A csütörtökön bemutatott akciófilmet vasárnapig bezárólag mindössze 9 991-en nézték meg a magyar mozikban, pedig a Fórum Hungary 20 kópián kínálta Gary McKendry rendezését. Mindez azt jelentette, hogy 13 millió forintos bevételével a Válogatott gyilkosok csak az ötödik helyet érte el a hétvégi magyar mozis toplistán, a premierfilmek közül mind a Karácsony Artúr, mind a testcsere megelőzte. Statham rajongóinak azonban jó hír lehet, hogy a bukások ellenére a forgalmazók továbbra sem mondanak le a színészről, hiszen új filmjei közül a Safe-et május 10-én, míg a Parkert október 25-én fogja bemutatni a ProVideo. (Bár utóbbi dátumra nem biztos, hogy érdemes mérget venni, hiszen ekkor mutatkozik be idehaza az Égszakadás című új James Bond-mozi is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #6
    Hálistennek nem láttam egyiket sem ;)
  • Justil #5
    Pirospont, hogy nem szinkronos.
  • Wittgen #4
    Én bírom Statham akciófilmjeit, kellenek az ilyenek is a sok gagyi mellé. Ellenben elveszítettek 1 fő nézőt (engem), mivel nálunk nincs és nem is lesz moziban.
  • kalapos01 #3
    Ez meg, hogy jött ki? A Vizet az elefántnak meg az Emlékezz rá is jó filmek voltak. Ez meg szar.
  • ateszm #2
    szerintem nem rossz múvi,egy ilyen délutáni lazulásnak elmegy,helyenként azért vannak kemény részek benne,de összességében nem rossz!
  • Mister #1
    Inkább 30 Statham film, mint egy Robert Pattison vagyki