Szekeres Viktor

Marslakók a John Carter új plakátján

Új plakátot kapott a Tarzan írójának regényei alapján készült John Carter, mely a tavasz nagyszabású filmjeinek egyike lesz. Viszont már előre jelezzük, hogy egy Disney-alkotásról van szó.

Alig pár napja új képeket láthattunk a John Carterből, most pedig egy plakáttal örvendeztette meg a scifik rajongóit a Walt Disney Pictures, mely még azt az infót is megerősítette, hogy valóban érkezik a film új előzetese, de sajnos csak december 30-án láthatjuk. Bár a plakáton nem szerepel, de az Edgar Rice Burroughs regénysorozatából készített John Carter Amerikában március kilencedikén, itthon pedig már egy nappal korábban bemutatásra kerül - 3D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is.

A Taylor Kitsch, Willem Fafoe és Lynn Collins főszereplésével készült film a Marson fog játszódni, és a történet főhőse egy háborús veterán katona lesz (igen, ő John Carter), aki belekeveredik a helybéliek elég komoly viszályába. A John Carter esetleges sikere egyébként a Disney-nél a családbarátabb scifik ismételt virágkorát hozhatja meg, s a sikerre minden esély megvan, hiszen a március 9-i hétvégén csak kisebb stúdiók filmjei lesznek a vetélytársai: a FilmDistricttől a Playing the Field romantikus komédia lesz Gerard Butler és Jessica Biel főszereplésével, a Raven egy John Cusackes kosztümös krimi lesz a Relativity-től, míg a Think Like a Man című romantikus film inkább az afroamerikai közönséget fogja célba venni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #5
    .........melyik barom unokaöccse ütte össze ezt az okádékot
  • xido #4
    Értem,hogy Mars,de ez a piros kiviszi az ember szemét:)
    Nem lehetett volna a klasszikus honi könyvborító jogait megvenni?:)
  • LeventeV #3
    Hát ezen nem fogunk összeveszni. :D
  • Axlkenobi #2
    A poszter szép, a betűtípus nem.
  • Dynamic #1
    Bűnronda.