Szekeres Viktor

Az első képek a District 9 rendezőjének új scifijéből

2013-ban mutatják be a District 9-nal befutó Neill Blomkamp új filmjét, az Elysiumot, melynek forgatásáról kikerült pár kép, többek között olyanok is, amin az egyik főszereplő, Matt Damon látható.

Matt Damon borotvált feje már a Fertőzés sajtótájékoztatóján is meglepett sokakat, s most kiderült, hogy nem véletlenül volt az új frizura, hiszen, mint azt az Elysium kiszivárgott képei bizonyítják, új filmje miatt kellett stílust váltania. Az Elysium a Dsitrict 9-nal befutó Neill Blomkamp új scifije lesz, mely a tervek szerint 2013. március elsején kerülne bemutatásra. Az alul látható képek a Mexikóvárosban felépített díszletben készültek, s a Movieland adta közre őket.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Matt Damon mellett még Sharlto Copley, Jodie Foster, Wagner Moura, Alice Braga és Diego Luna jut fontosabb szerephez az Elysiumban, melyről még nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy Neill Blomkamp írta, s a költségvetés nagyjából 120 millió dolláros. Az egysoros szinopszis mindössze arra enged következtetni, hogy a történet a távoli jövőben, egy másik bolygón fog játszódni, de mint az a díszletből is látszik, a futurisztikus Kalifornia is helyet fog kapni benne.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)