Szekeres Viktor

Ütős képek a Pixar élőszereplős scifijéből

A Pixar is ott van a John Carter című scifi készítői között, ráadásul a filmet az egyik legnépszerűbb Pixar-mozi rendezője készíti. Minden adott tehát a sikerhez, kérdés, hogy fog-e érdeklődni a közönség?

Az SFX magazinnak köszönhetően újabb képek kerültek nyilvánosságra a John Carter című scifiből, melyet a Disney, illetve a Buena Vista a tervek szerint március kilencedikén fog bemutatni Amerikában. Az Andrew Stanton (Námó nyomában) által rendezett, nagyköltségvetésű scifi a leginkább Tarzan-regényeiről ismert Edgar Rice Burroughs John Carter of Mars-könyvsorozatából készült Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Daryl Sabara, Polly Walker, Bryan Cranston, Thomas Haden Church és Willem Dafoe főszereplésével.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető alkotást itthon is a világpremier idején láthatjuk, sőt, jövő héten már egy új előzetesre is csorgathatják a nyálukat az arra hajlamosak. A film egyébként John Carterről fog szólni, egy egykori katonai parancsnokról, aki megmagyarázhatatlan módon kerül a Marsra, ahol egy helyi konfliktus kellős közepébe keveredik, s idővel rájön, hogy a lakosok sorsa az ő kezében van. A film történetének alapját Burrough 1912-ben megjelent A Princess of Mars története fogja jelenteni, s sikert esetén minden bizonnyal John Carter további kalandjai is megfilmesítésre kerülnek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #2
    nagyon hiányolom a castingból Noah Wyle-t
  • shaddam #1
    Gyaníthatóan értelmetlen módon fogják összekutyulni a filmet, de remélem tévedek.