Szekeres Viktor

Kultikus horrorfilmet dolgoznak fel

Úgy tűnik, hogy nem csak horrorklasszikusok, hanem az ember szívének kedves trash horrorok is feldolgozásra kerülnek Hollywoodban. Kérdés, hogy moziba szánják-e a Chopping Mallt?

Vannak olyan kultikus horrorfilmek, melyekről mindenki tudja, hogy feldolgozás után kiáltanak, s vannak olyanok, melyekről az ember elképzelni nem tudja, hogy valakinek eszébe jusson a remake-elésük. Ez utóbbiak táborába tartozik a Chopping Mall, mely egy jópofa horrokomédia 8 tiniről, akik egy hipermodern plázában ragadnak záróra után, és akiket három, gyilkos hajlamú biztonsági őr robot kezd el üldözni.


A fentiekből kitűnhet a film komolysági szintje, de ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, a Variety értesülései szerint a Dry County Entertainment megvásárolta a Chopping Mall újrafilmesítésének jogait. Az eredeti film producere a legendás Roger Corman volt, az újat Robert Hall és Kevin Bocarde fogja készíteni saját forgatókönyvük alapján, s előbbi a rendezést is elvállalta. A sztori az eredetijét fogja követni az alaphelyzet tekintetében, mindössze annyiban fog változni, hogy nem gyilkos robotok fogják fenyegetni a tiniket, hanem valami sokkal sötétebb és természetfölötti "dolog. Az új Chopping Hall forgatása tavasszal kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ennek semmi értelme.