Szekeres Viktor

3D-s lesz a Star Trek 2

Ahogy az várható volt, majd egy évet csúszik a Star Trek 2 premier, mindössze 2013. nyarán kerül mozikba, viszont sokak örömére 3D-ben fog készülni. A zeneszerző pedig Michael Giacchino marad.

Tegnap két, az új Star Trek-mozifilmmel kapcsolatos hír is napvilágot látott. Egyrészt Michael Giacchino, zeneszerző elmondta a ComingSoon.net-nek, hogy vissza fog térni zeneszerzőként, ami papírformának számít, hiszen már-már J.J. Abams állandó alkotótársának számít, a Star Trek mellett a Super 8, a Mission: Impossible 3. és 4. részének, valamint a Lost - Eltűnteknek is ő szerezte a muzsikáját.

Giacchino elmondta, hogy amint végeznek Abramsék a forgatással, ő nekiáll a zene elkészítésének, ami tervei szerint sok mindenben különbözni fog a 2009-es film zenéjétől, nagyjából úgy, mint ahogy az MI3 stílusa is különbözik az MI4-től. A nap másik Star Trekkel kapcsolatos híre az volt, hogy a Deadline értesülései szerint a filmet 3D-s technológiával fogják forgatni, s az eredetileg 2012. nyarára tervezett premier dátumát 2013. május 17-re halasztották.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Sajna nem igazán csináltak még igazán jó 3D zűrhajós filmet. Én örülök, hogy ez háromdé lesz. Bár addig megjelenik a SW Baljósanyós 3DJ-remix is.
  • Mister #1
    Na, űrháromdé. Az akár látványos is lehet.