Szekeres Viktor

Infók az új Tomb Raider-mozifilmről

A tervek szerint pár éven belül bemutatásra kerülhet minden idők legsikeresebb játékadaptációjának, a Tomb Raidernek a rebootja, melynek részletei még képlékenyek, így minden új infó jól jön a filmet váróknak.

Graham King, producer új filmjét, a Martin Scorsese által rendezett Leleményes Hugót a napokban mutatják be Amerikában, s ezért a filmes részt vesz a varázslatos fantasy sajtókörútján is. Az általa adott interjúk egyikében-másikában szerencsére nem csak mostani filmjére tért ki, hanem többek között a tervezett Tomb Raider-rebootra is, melyen a Vasember két írójával, Mark Fergusszel és Hawk Ostbyval dolgozik együtt.

King az újságírói kérdésre elmondta, hogy nagyjából olyan rebootra kell számítani, ami a Casino Royale vagy a Batman: Kezdődik! szellemiségében készül, s igazi, karakterközpontú történet lesz, mely a főhősnő sztoriját meséli el, mielőtt még Lara Crofttá válna. A történet több, remek karakterre fog alapozni, de persze sok akció és egyéb móka is megtalálható lesz benne, legalábbis a producer ígérete szerint. Az, hogy Angeline Jolie után ki lehet az új mozis Lara Croft, természetesen még nem eldöntött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)