Szekeres Viktor

Már nézhető a neten az új Jégkorszak-rövidfilm

Újabb kisfilmet nézhetünk meg a Jégkorszak negyedik részéhez, amiben nyáron nem csak a már ismert karakterek fognak visszatérni, hanem az ígéretek szerint színes, új egyéniségek is feltűnnek.

A 20th Century Fox 2012. július 13-án fogja bemutatni a negyedik Jégkorszak-mozifilmet, az Ice Age: Continental Drift-et, s ezen premier alkalmából valamikor év elején már láthattunk egy felvezető rövidfilmet, a Scrat's Continental Crack-Up-ot Motkánnyal a főszerepben. Akiknek az tetszett (kinek ne tetszene a makkal vívott végtelenített tusa?), minden bizonnyal örülni fog annak, hogy már megtekinthető a második rész is.


A 3D-ben bemutatásra kerülő Jégkorszak 4, melyet az ínyencek IMAX 3D-ben és 2D-ben is megnézhetnek majd éppen a fent látható Motkány makkjáról fog szólni, mely az egész világ sorsát és kinézetét fogja megváltoztatni. A kontinentális kataklizma hatására pedig a filmsorozat hősei, Manny, Diego és Sid életük legnagyobb kalandját élhetik át, sőt, utóbbi még rég nem látott családjára is rátalál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #1
    Wááá! Csóri, hogy összeszakad a víz alatt! Várós nagyon a film.