Szekeres Viktor

Folytatódik a 260 millióba kerülő Disney-animáció

A Disney egy rövidfilmes folytatást fog bemutatni a 260 millió dolláros rekordösszegért készült animációs filmjének, az Aranyhaj és a nagy gubancnak. A premiert januárra tervezik.

Úgy tűnik, hogy a Walt Disney Pictures egyre inkább az animációs rövidfilmekben (is) látja a jövőt, hiszen a stúdió bejelentette, hogy újabbat fognak bemutatni nemsokára. A Pixar-filmek előtt eddig is voltak Pixar-kisfilmek, idén pedig a Verdák 2, valamint a The Muppets előtt Toy Story-rövideket lehetett látni, sőt, a Micimackó-mozifilm előtt is levetítettek itthon egy felejthető gyerekmesét.

Ezúttal az Aranyhaj és a nagy gubanc (Tangled) közvetlen folytatását nézhetik meg azok, akik jegyet váltanak az Amerikában január 13-án bemutatásra kerülő Szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) 3D-sre feltupírozott változatára. (Nálunk, mivel még a 3D-s Oroszlánkirályt sem láttuk, nem tudni, hogy vetíteni fogják-e a filmet.) A rövidfilm címe Tangled Ever After lesz, és valóban ott fog folytatódni, ahol a 2010-es sikerfilm abbamaradt: nagy a vigasság, esküvőre készül a nép, azonban Pascal és Maximus elveszti a jegygyűrűket, s versenyt kezdenek futni az idővel, hogy megtalálják azokat. A nagy keresés közben ráadásul el is tévednek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • anubys1984 #2
    @senki687
    Bizonyos szempontból többe tud kerülni, mint egy élőszereplős film, itt nem lehet megcsinálni, hogy egy kézikamerával és két emberrel kisétálsz a rétre és kezdődhet a forgatás, ugyanakkor ez az összeg akkor is irreálisan magas. Látványilag ugyan rendben volt, de ez önmagában még nem indokolna ekkora összeget, csuklottam is egy nagyot annak idején, mikor megtudtam, mennyit költöttek rá.
  • senki687 #1
    Azt hittem, hogy egy ilyen animációs filmhez számítógép kell, grafikusok, grafikai programok, néhány színész, akik a hangjukat adják a szereplőknek, egy zeneszerző és egy zenekar. Mi kerül ebben 260 millió dollárba??