Szekeres Viktor

Mozifilm lesz a Doctor Who-ból

A Harry Potter-filmek felét rendez David Yates neve mellett egyre több tervezett projekt sorakozik föl, de úgy tűnik, akad egy, amit a rendező mindenképp meg akar valósítani. Ez a Doctor Who.

A Variety értesülései szerint újabb angol tévésorozatból készülhet moziverzió. Ezúttal a Ki vagy, Doki?, azaz a Doctor Who lehet az "áldozat", melyet David Yates, a Harry Potter 5-8. rendezője nézett ki magának. Yates a terveihez már meg is nyerte támogatónak a Los Angeles-i központú BBC Worldwide Productionst, s elmondása szerint jelenleg az írókeresés stádiumában vannak. E lépést a rendező nem szeretné elsietni, sőt, miután meglesz az író, azután is csak fontolva akar haladni a projekttel, hiszen úgy érzi, hogy legalább 2-3 évet kell dolgozni a szkripten ahhoz, hogy létrejöjjön egy vállalható, nagyszabású produkció.

A tervezett történetről természetesen szinte semmit sem lehet tudni, mindössze annyit, hogy egy időutazó időlordról fog szólni, s nem fog kapcsolódni a tévésorozathoz, sem a régi, sem az új epizódokhoz, Yates mindent ki akar törölni, s a kályhától tervezi elkezdeni az építkezést. Ily formán az sem meglepő, hogy a Doktor is olyan színész lesz, akit még nem láthattunk ebben a szerepben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)