Szekeres Viktor

A Holló feldolgozásához készült első képek

Ugyan egy ideje rendezőjét és főszereplőjét vesztette a tervezett Holló-reboot, de felkerültek azok a vázlatrajzok, ún. concept artok, ami a tervezett forgatáshoz készültek.

Az idei év egyik nagy híre volt a filmes világban, hogy elkészülhet a népszerű A Holló (The Crow) című képregény új adaptációja, vagy, ha úgy tetszik, akkor az 1994-es Brandon Lee-film feldolgozása, rebootja. Az eredeti tervek szerint a rendező Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) lett volna, a címszereplő, halálból visszatérő karaktert pedig Bradley Cooper alakította volna. Ma már egyikük sincs a produkcióban, de ettől függetlenül érdekes lehet egy pillantást vetni azokra a vázlatokra, melyek még akkor készültek a filmhez, amikor mindketten még fedélzeten voltak. (A többi rajzot itt lehet megtalálni.)

Klikk ide! Klikk ide!

Azt egyelőre, hogy mikor és kivel készülhet el az új Holló, még nem tudni, de a franchise rajongói bőven kitölthetik idejüket az eredeti filmmel, annak folytatásaival, sőt, a tévésorozattal is. Sőt, akár a Hollót rendező és azóta igencsak felfutó Alex Proyas munkáival is, aki olyan filmeket készített azóta, mint a Dark City, a Garázsrock, az Én, a robot vagy A képlet. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor 2012-ben bemutatásra kerül a valódi Holló, hiszen a Crow eredetileg vajút jelent - természetesen John Cusack Edgar Allen Poe-s krimijéről van szó, mely a Raven címre hallgat.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #4
    Rosszabb jelolted nincs?
  • Pretorian #3
    Ezek elég fosul festenek, meg amúgy sem értem minek reboot, úgy jó az eredeti, ahogy van. Brandon Lee emlékét sem kéne zargatni. Bradley Cooper meg...lol, még viccnek is rossz. Ha mindenképpen lesz remake, akkor már James Franco.
  • kalapos01 #2
    Na, megérkezett a nap hülyéje.
  • balika127 #1
    Teljesen úgy néz ki a képen az a valaki, mint Bradley Cooper.