Szekeres Viktor

Elkészül 2012 legkeményebb akciófilmjének feldolgozása

Még be sem mutatták a The Raid-et, de máris tudjuk, hogy kőkemény lett, ráadásul a feldolgozása is készül. Hogy miképp? Nos, egy filmfesztiválnak köszönhetően.

Szeptemberben még csak pletykaszinten merült fel a dolog, de ma már biztosra vehető, hogy a Screen Gems elkészíti Gareth Evans The Raid című akciófilmjének amerikai verzióját - mindezt a stúdió jelentette be. Az indonéz alkotást már ősszel a Torontóban megrendezésre került filmfesztiválon láthatták a legnagyobb filmfanatikusok, azonban a széles közönség csak 2012-ben veheti szemügyre, hogy mit sikerült összehoznia a Merantauval befutott Evansnek. (Az eredmény nem lehetett rossz, hiszen láttuk az előzetest, Torontóban szerették a nézők, no meg a Screen Gems sem véletlenül csapott le a jogokra.)


A The Raid angol nyelvű verziójának egyik producere az XYZ Films lesz, mely az eredetit is készítette, Gareth Evans pedig producerként fog besegíteni a gyártási folyamatba, bár sem az írást, sem a rendezést nem vállalta. Ami még jó hír lehet az ázsiai akcióstílus kedvelőinek, hogy az eredeti film koreográfusai fognak dolgozni a remek mozgalmasabb jelenetein.

Az eredeti The Raid főszerepeiben Iko Uwaist, Doni Alamsyahot, Joe Taslimot, Yayan Ruhiant és Ray Sahetapyt lehet majd látni. A film Dzsakarta városában játszódik, ahol is egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhely, melyben a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat. A rendőrségnek eddig az épület megközelítésére sem volt lehetősége, azonban egy elit kommandóscsapat megpróbálkozik a lehetetlennel és megpróbálja levadászni azt a drogbárót, akié a rejtekhely.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #1
    Nem ám tatter Stallone és társai.Ez igen!