Szekeres Viktor

A TV2 ismét Való Világot vert

Úgy tűnik, hogy a Való Világ 5 nézettsége már sosem fog a negyedik évados magasságokig elérni. Ráadásul még azt is el kellett viselnie az RTL Klubnak, hogy a TV2 a legrégebbi műsorával tanítsa móresre a reality-t.

Immár második alkalommal verte meg a TV2 vasárnap esti magazinműsora, a Napló a konkurens csatorna valóságshow-ját. Mind a teljes lakosság, mind a 18-49 éves korosztály körében népszerűbb volt vasárnap este a TV2 műsora: a teljes lakosság körében 26,6%-os közönségarányt ért el a Napló, míg a VV teljes adása 25,2%-ot, a 18-49 évesek körében pedig 25,3% volt a TV2-es műsor és 23,7% a konkurens csatorna műsorának közönségaránya. Ezzel az eredményével a Napló a teljes lakosság körében a negyedik, míg a 18-49 éves korosztály körében a hetedik legnézettebb műsor lett a múlt héten.

Ez már nem az első alkalom, hogy az RTL Klub ötödik szériáját futó valóságshow-jának vasárnap esti adását megveri a Napló: két héttel ezelőtt szintén mindkét célcsoportban, több mint 2 százalékponttal nyert a TV2 magazinműsora. Múlt héten egyébként nemcsak a Napló, de a csütörtök esti TV2-es film is jobban teljesített a Való Világnál: aznap este a Vejedre ütök című vígjátékot választották többen a 18-49 évesek közül, mint a VV összefoglalót. Ezen a napon mindkét célcsoportban megnyerte a TV2 a nézettségi versenyt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szvanto #1
    mert a való világ egy foooooooooooos... ennyire egyszerű