Szekeres Viktor

Itt az 1D-s Transformers előzetese

Lehet, hogy vannak olyanok, akik szerint a Michael Bay-féle Transformersek olyannyira nem sikerültek jól, hogy még egy egydimenziós Transformerst is inkább néznének meg helyettük. Kívánságuk teljesült.

Régen a Transformers sokaknak csak pár robotos bábut, gyerekjátékot jelentett, de hamar jöttek a képregények és a rajzfilmsorozatok is, melyeken egy nemzedék nőtt föl. Ma már pedig szinte mindenkinek Transformers = Michael Bay, hiszen utóbbi rendezhette a hatalmas sikerű robotos trilógiát, melynek minden bizonnyal érkezik a folytatása is, azonban valószínűleg új színészekkel és készítőkkel.


Az, hogy mennyire a popkultúra részévé vált a Transformers, remekül mutatja, hogy a minap a CollegeHumor elnevezésű humoroldal is előrukkolt egy jópofa videóval (ld. fent), mely Michael Bay filmjei alapján készült, s azt mutatja meg a nézőnek, hogy milyen lett volna a végeredmény, ha nem 2D-ben és 3D-ben, hanem 1D-ben készülnek a filmek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfa Of NS #17
    Az hogy csak egy csík vagy vastagabb, nem számít. Lehet egész képernyőnyi vastag is, a lényeg hogy csak vízszintesen hordozzon információt, akkor 1D.
  • uwu200 #16
    XD
  • immovable #15
    A robbanások síkban vannak, ergo ne okoskodj.
  • Kensin #14
    Az 1D-t már valaki ellőtte: Wolfenstein 1D
    Nagyon állat :D
  • Zolthen #13
    Viszont ha az időt 4. dimenziónak vesszük, akkor állnia kellene az egésznek.
    Mozgókép már +1D.
  • anubys1984 #12
    Pont hogy matematikailag nézve nem egy dimenziós.
    Szélessége egyértelműen van, viszont az az egy pixel magasság a második dimenzió paramétere már.
  • WoodrowWilson #11
    "What's a cube?":D
  • Blas109 #10
    Gombabácsi köszi a videót,nagyon nagy! Azthiszem a könyvet is megprobálom majd beszerezni! :D
  • opeca #9
    Amennyiben matematikai dimenziókat veszünk alapul, akkor a vonal egy dimenziós.
    Ez definíció, ezen nincs mit vitatkozni.

    Úgyhogy ne okoskodjatok.
  • pokolfiu #8
    annyira nagy marhaságot nem mondott. igazából inkább hosszúság-szélesség-magasság adja a 3D-t. egy vonalnak ha nagyon alapulvesszük, akkor csak hosszúsága van, szélessége és magassága nincs. a síknak, tehát pl egy síkidomnakvan hosszúsága és szélessége, de nincs pl magassága, míg egy térbeli testnek már megvan min a három paraméter....

    tehát ha nagyon egyszerűen akarjuk felvázolni, akkor igen, a vonal az 1D. az más kérdés, ha nagyon kukacoskodunk akkor mondhatjuk, hoyg a vonalat lerajzolva egy papírra, igenis rendelkezik minimális szélességgel. de könyörgöm aki nem érti ezt meg így az egy hülye kötekedő troll... :)