Szekeres Viktor

Sorozatgyilkost faragnak Frodóból

Elijah Wood megpróbálja végérvényesen levedleni magáról Frodó karakterét, hiszen következő filmjében, mely ráadásul egy 80-as évekbeli horror feldolgozása lesz, kíméletlen sorozatgyilkost fog alakítani.

Először a Bloody-Disgusting szellőztette meg, majd a Deadline megerősítette a hírt, hogy a manapság a Wilfred című zseniális tévésorozatban brillírozó Elijah Wood, akit sokan még mindig csak Frodóként ismerik a Gyűrűk ura-trilógiából, elvállalta a Maniac című horrorfilm főszerepét. Arról egyébként már egy vagy két éve szól a fáma, hogy Hollywood feldolgozza az 1980-as Maniac-et, de csak most vált biztossá a projekt. Az eredetit az a William Lustig rendezte, aki valamiért ragaszkodik a címet alkotó szóhoz, hiszen egyik legismertebb filmje a Mániákus zsaru (Maniac Cop) volt Bruce Campbeell főszereplésével.


Elijah Wood a filmben egy sorozatgyilkost fog alakítani, aki áldozataira az interneten talál rá, s gyönyörét az ő üldözésükben, rémisztgetésükben leli. Mindeközben pedig hallucinációk gyötrik a múltból, amik arra emlékeztetik, hogy édesanyja gyerekkorában bántalmazta őt. Wood első blikkre furcsa választás lehet a szerepre, de aki látta a Sin City - A bűnös város című képregény-adaptációt, az talán megérti a készítőket, miért döntöttek mellette. A filmet egyébként Franck Khalfoun, a P2 - A rettegés új szintje, valamint a Melléfogás készítője fogja rendezni. (Utóbbi egyébként az elmúlt évek egyetlen értékelhető, DVD-re készített Cuba Gooding Jr.-filmje volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    Szerintem már a Sin Cityben levetkőzte. Sebaj. Az meg, hogy a nagy átlag csak onnan ismeri, nem az ő problémája. Képzelem mennyit forgolódhat ezért szegény.
  • Mister #3
    A Wilfred ötlete kiváló, a megvalósítás szerintem borzalmas.
  • Seth #2
    Sin City-ben jó volt a karaktere, kár hogy nem volt sok infó, jelenet róla
  • Freddycom #1
    'Ja, meg durva volt a Tökéletes trükk c. filmben, amikor Farkas átlőtte Batman kezét.'