Szekeres Viktor

Oscar-díjas rosszfiúja lehet a Star Trek 2-nek

Miután az új James Bond-film is Oscar-díjas főgonoszt toborzott, lehet, hogy J.J. Abrams sem adja alább, hiszen ők is egy elismert színészt szemeltek ki, aki ráadásul ugyancsak spanyol anyanyelvű.

A Variety értesülései szerint Benicio Del Toro játszhatja a(z egyik) rosszfiút a nemsokára forgatásra kerülő második, "újkori" Star Trek-mozifilmben. Bár egyelőre még nem született meg a hivatalos megegyezés, a lap úgy tudja, hogy csak napok kérdése, s felajánlják a színésznek a szerepet. Azt persze, hogy pontosan milyen karaktert kéne játszania De Torónak, még nem tudni, de ez nem meglepő, tekintve, hogy J.J. Abrams mindig is titkolózásáról volt híres a mozifilmjeivel kapcsolatban.


A januárban kezdődő forgatáson persze az új szereplők mellett a régiek is ott lesznek, már biztosra lehet venni, hogy visszatér Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (Bones), Simon Pegg (Scotty), John Cho (Salu) és Anton Yelchin (Csekov). És mivel a 2009-es film hatalmas siker lett és pár nagyon fanatikus Star Trek-rajongó kivételével szinte mindenki elismerően nyilatkozott róla, így nem meggondolatlanság azt feltételezni, hogy a második rész annak majdnem 400 milliós világbevételét is túlszárnyalhatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Specialist #3
    ki az a Salu? :| SULUUUUUUUU!!!
  • adampierson #2
    Kíváncsian várom! :) Már ha, elfogadja a felkérést.
  • NEXUS6 #1
    Én csípem a csákót, de nem tudom, hogy fog egy sci-fi-vel boldogulni. A Farkasemberben nagyon gyenge volt. De az se volt normális, aki egy macsó latinra, egy angol úriember szerepét osztja.