Szekeres Viktor

Előzetes Johnny Depp sorozatának mozis verziójához

A 2012-es mozis év sem fog elmúlni tévésorozat-feldolgozás nélkül. Ezúttal a 21 Jump Streetre kerül a sor, melyet ugyan nem játszottak itthon, mégis sokan ismerhetik annak köszönhetően, hogy Johnny Depp volt a főszereplője.

Megérkezett az első hivatalos előzetes a 21 Jump Street című akciókomédiához, majd pár nappal követte azt a második - a különbség csak annyi volt, hogy az első korhatáros, míg a második mindenki számára ajánlott volt. A Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült filmet március 16-án fogják bemutatni, s azt érdemes tudni róla, hogy egy tévésorozat alapján készült, melynek főszereplője Johnny Depp volt. (A színész fel is fog tűnni egy röpke cameo erejéig a filmben.)


Tatum és az író kreditet is kapó Hill mellett Ice Cube, Nick Offerman, Brie Larson, Rob Riggle, DeRay Davis, Dave Franco, Jake Johnson, Johnny Simmons, Johnny Pemberton, Dakota Johnson és Ellie Kemper is fel fog tűnni a 21 Jump Streetben. A történet két fiatalos külsejű rendőrről fog szólni, akiket, adottságaik miatt egy helyi középiskolába küldenek, hogy ott folytassanak le beépülve egy nyomozást.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!