Szekeres Viktor

Kőkemény lett Denzel Washington új akciófilmjének előzetese

Denzel Washington még ma is az egyik legbiztosabb bevételi forrását jelentő színész Hollywoodban, így nem csoda, ha sokan feltételezik, hogy a Safe House a jövő év első komolyabb akciófilm-sikere lehet.

A Universal Pictures bemutatta Denzel Washington új filmjének, a Safe House-nak az első előzetesét, sőt pár nappal korábban az első plakát is megjelent az akció-thrillerhez, melyben Ryan Reynolds lesz a színész partnere. Az Amerikában február 10-én mozikba kerülő film magyar premierjéről még nincs hivatalos hír, de valószínűleg a kinti bemutatóval egy időben láthatjuk mi is a svéd Daniel Espinosa első hollywoodi filmjét. (A rendező Instant dohány című filmjét nemrég láthattuk itthon is, de korábbi alkotásai, mint a Tradíciók markában és a Babylon-kór is bemutatásra került hazánkban.)


A két főszereplő mellett Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farmiga, Fares Fares, Robert Patrick, Nora Arnezeder, Liam Cunningham, Joel Kinnaman és Ruben Blades fog feltűnni a Safe House-ban, melyben Denzel Washington egy profi ügynököt alakít, aki kilépett a CIA-től. Washington karaktere 10 év rejtőzködést és menekülést követően tér vissza, azonban zsoldosok ütnek rajta és ismét menekülni kényszerül, ezúttal egy kezdő ügynök társaságában,


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • codiac #8
    Ő maga írja a cikket... :D
  • Aldo Moro #7
    Te vini! Azt figyeltem meg, hogy a kommentjeidben sosem a cikkhez szólsz hozzá, hanem mindig valakinek ellentmondasz, meghazudtolsz, belekötsz. Sosem a cikkhez. Ez azért valami komoly aberráció lehet.
  • Zocsi #6
    Jó filmnek néz ki, tetszik a szereposztás is! Nézős.

    (ha falba lősz, nagy eséllyel lepattan a golyó, és szegény reynolds vállába, nyakába vagy agyába fúródik)
  • winnie #5
    a legtöbb filmjében nem ilyen szerepet játszott.
  • Booka Shade #4
    Denzel azok a színészek közé tartozik, akiből sose elég és nagyon nehéz csalódni, ha ő benne lesz az már alapból tuti nézős! Remek!
  • tmk #3
    Legtöbb filmjében ilyen szerepet játszott
  • bmw #2
    Jo lesz ez.:)
  • Rage47 #1
    fura ilyen szerepben látni