Szekeres Viktor

A Hupikék törpikék írói készítik a Popeye-mozifilmet

Bár a hír forrása arról számol be, hogy újabb munkát kaptak a Hupikék törpikék 3D forgatókönyvírói, számunkra még is az az érdekesebb, hogy már biztosra vehető, hogy lesz Popeye-mozifilm.

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures Animation szerződést között a Jay Scherick - David Ronn íróduóval, akik legutóbb a Hupikék törpikék 3D szkriptjével jelentkeztek. A páros ezúttal a Popeye mozifilmes verziójának történetét vetheti papírra. Arról nem szól a hír, hogy 100%-ban animált lesz-e az új Popeye, vagy a Hupikék törpikékhez hasonlóan részben animált és részben élőszereplős, az azonban biztos, hogy 3D-ben fog készülni.

A Sony Animations célja, hogy a komikumot, kalandot és persze érzelmeket tartalmazó Popeye-történetet egy új generációval ismertesse meg. A Scherick-Ronn páros pedig nem csak a világszerte több, mint félmilliárd dollár bevételt termelő Hupikék törpikék 3D-vel bizonyított, hanem ők írták meg a második rész szkriptjét s (a film 2013. nyarára várható), valamint a nevükhöz köthető a Baywatch-mozifilm forgatókönyve is. A páros jelenleg egy komikus tévésorozat pilotján dolgozik, melyet az ABC csatorna vásárolhat meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!