Szekeres Viktor

Gyenge íróval készülhet az X-Men: Az elsők folytatása

Meglehetősen hírhedt filmek történetét író szakembert bíztak meg azzal, hogy készítse el az X-Men: Az elsők folytatásának forgatókönyvét, bár egyelőre a Fox stúdió még nem adott zöld utat a projektnek.

A SuperHeroHype megtudta, hogy Simon Kinberg elkezdte írni az X-Men: Az elsők folytatását a 20th Century Fox stúdió felkérésére. A hír még nem jelenti azt, hogy elkészülhet a júniusi premierje óta 353 millió dollár bevételt hozó film folytatása, de mindenképpen biztató jelnek tekinthető. A kétségek oka az, hogy Matthew Vaughn filmje az újkori X-Men-filmek közül a legkevésbé nézett, s Amerikában a bevétele is elmaradt a legkevesebbet termelő X-Men-mozitól.

Talán a sikertelenség is az oka annak, hogy a Fox leváltotta Az elsők írói és manapság a stúdiók által igen kedvelt Kinberget bízta meg a munkával. Más kérdés, hogy Kinberg eddigi pedigréje nem sok jóval kecsegtet, bár előny, hogy már írt X-Men-filmet, mégpedig az X-men - Az ellenállás végét. További munkái között olyan gyenge szkriptekkel rendelkező filmeket találhatunk, mint az xXx2: A következő fokozat, a Mr. és Mrs. Smith és a Hipervándor, sőt, még a Sherlock Holmes-ból is ő ölte ki sikeresen a krimi írmagját. Sőt, rá osztották ki a még be nem mutatott This Means War és az Abraham Lincoln: Vampire Hunter forgatókönyvének megírását is,.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #5
    jah
  • Ender Wiggin #4
    Azért Viktor színvonalát csak hozza Kinberg, nem?
  • gyusz2 #3
  • Zaraki Kenpachi #2
    X-men 3?
    Nem lett valami túl jó. Miért nem tetszett? Azért mert 3-4 külömböző X-men sagat nyomtak 1 filmbe, ezáltal volt némi össze csapott feelingem.
  • Etinger #1
    Hááát.. felemás érzések. Sok gyenge scriptet írt, de az X-Men 3 pont jó volt - szerintem. A világ meg ugyanaz marad. Mindenesetre hülyeség az írót lecserélni, az X-men elsők egy jó film volt... :)