Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők a Paranormal Activity 3 vetítéseiről

Úgy tűnik, hogy mindenki az első napokon akarta megnézni a Paranormal Activity- sorozat harmadik részét, hiszen a film második hetes vetítései idején szinte kongtak az ürességtől a mozitermek.

Ahogy az várható volt, az év egyik legjobban várt filmje a rajongók körében a Paranormal Activity 3 lett, a horror várási fokát legfeljebb a negyedik Alkonyat-film fogja megközelíteni. Ez természetesen nem a bevételek nagyságára vonatkozik, hanem az "izgalmi állapotra", ami arra sarkallja a rajongókat, hogy a egy filmet a bemutató napján vagy hétvégéjén nézzenek meg. Ennek a jelenségnek köszönhetően akadnak olyan mozifilmek, melyek első három napjukon szedik össze összbevételük majdnem felét, miközben egy átlagos alkotás csak harmadát-negyedét gyűjti végeredményének.

A remek, 50 milliós nyitóhétvége után 66%-os zuhanást produkált a Paranormal Activity 3, ami még az előző rész jókora, 59%-os esésén is túltesz. Az így szerzett 18,1 millió dolláros bevétel persze még így is elég volt a hétvégi toplista második helyéhez Amerikában, de azt már biztosra lehet venni, hogy a nézők ilyen mérvű elpártolásával a film nem fogja sokkal túlszárnyalni a 100 millió dollárt,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Csak azért jelentkeztem be, hogy leírjam: MICSODA BAROM CÍM lett!
    Azt hittem, hogy olyan izgalmas a film, hogy....,-.ÁÁÁÁÁÁ

    faxkivanViktor...,.