Szekeres Viktor

Megint rondát bukott Johnny Depp

Egy sima, egy fordított - ez jellemzi mostanában Johnny Depp filmjeinek szereplését anyagi szempontból: a Karib 4 és az Alice nagy siker volt, Az utazó és A Sweeney Todd bukott. A Rumnapló is.

Ez a sorsa a szerelem projekteknek, mondhatnánk. Hiába számít szupersztárnak Johnny Depp, vannak filmek, amikben még rajongói sem néznék meg. Ilyen például az Amerikában pénteken bemutatásra kerül The Rum Diary (Rumnapló). A Bruce Robinson rendezésében készült 45 millió dolláros produkció a bemutató hétvégéjén mindössze 5,1 millió dollár bevételt hozott, ami a péntek-vasárnapi amerikai mozis bevételi toplista ötödik helyére volt csak elegendő


Mindez persze nem meglepő, hiszen a Hunter S. Thompson-alapanyagtól nem is nagyon lehetett elvárni, hogy tömött sorokban vonuljon a közönség. Mi sem bizonyítja ezt jobban az, hogy az 1998-as Félelem és reszketés Las Vegasban nagyjából hasonló pályát futott be a jegypénztáraknál: nagyjából ugyanannyian váltottak rá jegyet, 3,3 millió dollárral debütált és végül 10,6 milliós bevétellel zárta Amerikában. A jelen állás szerint nálunk december elsején kerül bemutatásra film - ráadásul szinkronizálva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • mainruler #7
  Te jó ég, mennyit vártam erre a filmre...Hunter még élt, amikor elkezdődött a forgatás az első körben. Nem lehet rossz, de érthető okokból át kellett szabni kicsnykét, ami szerintem nem tett jót a filmnek, majd kiderül, még én se láttam.
  Mindenesetre a könyv kiváló, aki tudja, szerezze be.
 • bigjoe #6
  Jelzem a "Félelem és reszketés Las Vegasban" kultuszfilm lett..
 • galocza #5
  depp megengedheti (és meg is engedi) magának, hogy olyan produkciókban szerepeljen, amiktől nem várható nagy anyagi siker.
  viszont ezek a produkciók is érdekesek, s az ő neve legalább felhívja rájuk a figyelmet: vele még mindig többen mennek be ezekre, mint őnélküle.
 • kalapos01 #4
  Google vagy IMDB.
 • bino512 #3
  Sweeney Todd az mikori már?XD
 • fika ferenc #2
  Már most imádom, nagyon várós!!!
 • BrockSamson #1
  Hat igen, mar az elso trailer alapjan megmondtam volna, hogy nem lesz nagy siker a film. Egyreszt a Felelem es reszketest is csak kevesen tartjak jo/nezheto filmnek (en koztuk vagyok), masreszt nekem nem nagyon jott at az a szetesett, orult gonzo hangulat az uj alkotasnal, ami a konyveket illetve Thompson egesz munkajat jellemzi. Tehat se az atlagembert, se a rajongot nem sikerult megszolitani. (A filmet meg nem lattam, tehat csak a trailerrol beszelek.)