Szekeres Viktor

Itt a Zombi apokalipszis előzetese

Az amerikai scificsatorna a hétvégén mutatta be a Zombie Apocalypse című túlélő horrort, melyet nemsokára magyar szinkronnal is láthatunk. A film, sokak őszinte meglepetésére, nem sikerült rosszul. Lássuk az előzetest.

Megérkezett a Zombi Apocalypse című film hivatalos előzetese, melyben Ving Rhames mellett jobbára tévésorozatokból ismert színészek szállnak szembe az élőhalottak hordáival. Eddie Steeples-t sokan a Nevem, Earlből ismerhetik, Lesley-Ann Brandt a Spartacus: Vér és homokban tűnt fel, míg Taryn Manning a Kemény motorosokban és a Hawaii Five-0-ban. A Zombie Apocalypse bemutatója a hétvégén volt az amerikai scifi-csatornán, a Syfy-on, DVD-n pedig karácsonykor jelenik meg Amerikában.


Az Asylum stúdió posztapokaliptikus horrorfilmje az amerikai lakosság 90%-át kiirtó zombijárvány kitörése után játszódik pár hónappal, és pár túlélőről szól, akik egy többek által pletykált zombimentes övezetbe tartanak, Catalina szigetére. Az eddigi vélemények és kritikák szerint a film kilóg a stúdió sokak által szidott mockbusterei közül, hiszen úgy tűnik, hogy nem sikerült rosszul, minimum a közepes szintet el is éri sokak szerint, s nem csak az ötletes filmvégi csavarnak köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #12
    kérem a bakikat és az indikot miért szar egy 9 pontos sorozat :D
  • kalapos01 #11
    Én eddig 4 zombifilmet láttam. Te 75 milliót. Ha ennyire birka vagy, hogy ennyit megnézel és még panaszkodsz is, akkor a 74 millió 999 ezer 995.-et miért nézted meg?
  • czyi #10
    juj, hát még csak hetvenötmilliószor láttuk ezt...
    minek most hetvenötmillióegyedszer is megnéznünk?
  • Prof William #9
    Hogy úgy fogalmazzunk... Nem lesüllyed hanem volt pár szerepe ami éppen hogy kiemelkedett a Zs tengeréből de aztán visszatért a természetes közegébe.

    amúgy kövezzetek eg de maga a trailer em tűn rossznak. Persze lehet hogy ettől még a film hulladék lesz...

  • winnie #8
    "Ving Rhames is hova süllyed, hihetetlen."

    süllyedt? wtf. a ZA illik a filmjei sorába: piranha 3d, piranha 3dd, 2 Headed Shark Attack, shark night 3d - ami kell. és húúú, de süllyedés, ha egy színész 1. szerepet vállal (mert móricka azt hiszi, hogy a színészek válogathatnak), 2. mert egy olyasmit dolgozik, ami baromi élvezetes, márpedig horrort vagy zombifilmet forgatni biztos jó poén.)
  • Kelta #7
    Walking dead egy f*s....hulladék termék, szánalmas szereplőkkel, idióta történésekkel, és a annyi bakival, hogy szerintem a sorozatok történetében csúcstartó
    De ettől is távol tartom magam : Asylum??, brrr......
  • G22 #6
    The Walking Dead a kiráy.
    Ez az Apocalypse a trailer alapján gyengének tűnik, de a szereplők is.
  • Teppik Amon #5
    a furcsa hajú ijjász kiscsaj egész jól néz ki ;)
    (megkerestem, Lilan Bowden)
  • scagnetti #4
    Asylum?
    Akkor nem a zombik miatt kell rettegni, hanem maga a produkció miatt.
    Ving Rhames is hova süllyed, hihetetlen.
  • Wolf017 #3
    Kedvenceim közé tartoznak a zombis filmek, de ez az előzetes nem hozott túlságosan lázba...de ilyenkor jó kellemesen csalódni...vagy nem. Azért nézős lesz mindenképpen.