Szekeres Viktor

Jóféle horrorfilm folytatódik két résszel

2002 egyik meglepetéshorrorja az Eli Roth-féle Kabinláz volt, melyhez viszonylag sokáig nem készült folytatás. A tervek szerint azonban a 3. és 4. részt már 2012-ben leforgatják.

Az Indomina Group bejelentette, hogy megvásárolta a Kabinláz (Cabin Fever) című horrorfilm folytatásának jogait, melynek értelmében 2012. tavaszán a Dominikai Köztársaság területén, egymás után leforgatják a harmadik és a negyedik részt. A filmek címei Cabin Fever: Patient Zero és Cabin Fever: Outbreak lesznek. A tervek szerint a Patient Zero forgatókönyvét az a Jake Wade Wall írja, aki az elmúlt években olyan horrorok szkriptjét készítette el, mint a Gyilkos tréfa, a az Országúti ámokfutó vagy az Ismeretlen hívás. Az Outbreak szerzője pedig Adam és Deborah Marcus lesz (Határtalan indulat, I Walked With a Zombie).


A folytatások közül a harmadik rész egy Karib-tengeren utazó luxushajón fog játszódni, ott fog pusztítani a titokzatos, húsevő vírus, míg a negyedik epizód eseményei egy karibi szigeten fognak zajlani, ahova egy orvos azért érkezik, hogy egy kisebb fajta influenza járványt vizsgáljon ki, melyről kiderül, hogy egy húsevő vírus okozza. A feladat pedig nem más, mint megakadályozni egy világméretű betegséghullámot.

Az eredeti Kabinláz Amerikában 2002-ben került bemutatásra Eli Roth rendezésében és a 1,5 milliós költségvetés ellenére világszerte 30 millió dollár bevételt hozott, azonban a csak DVD-re megjelenő folytatása, a Kabinláz 2. (Cabin Fever 2: Spring Fever) csak 2009-ben készült el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    A 2002-es Kabinláz jóféle kis film volt, a folytatás már sajnos szar lett, a 3. és 4. résztől pedig már semmit sem várok.
  • uv #3
    az egyetlen meglepetésem a filmmel kapcsolatban az volt, hogy mekkora semmilyen szar. ugyanis egy mérettel kisebb szarra számítottam. nem tettem magasra a lécet, de sikerült levernie...

    ezzel az erővel a Descent2 kirobbanó világsiker, pedig hát...
  • Etinger #2
    A Kabinlááz őszintén szólva számomra egyetlen dolog miatt érdekes, még pedig azért, mert tipikus minta filmje annak, ha szeretnél egy filmet.. van benned ambíció.. lelkesedés.. kitartás.. és esetleg méég jó ötleteid is van... van némi esélyed rá, hogy megcsinálhasd. A DVD-hez tartozó dokumentum filmszerűséget ajánlom megtekintésre : )
  • Chocho #1
    Ritka undorító és semmitmondó film volt az első rész is.