Szekeres Viktor

Schwarzenegger új filmje darálós akciófilm lesz

Arnold Schwarzenegger kormányzósága utáni harmadik filmjében fog visszatérni régi klasszikusaihoz, hiszen a Black Sands-ben végre ismét egyedül vonulhat háborúba egy magánhadsereg ellen.

A Deadline értesülései szerint Arnold Schwarzenegger következő új filmje a Black Sands című akciómozi lesz, melyet a színész a The Expendables - A feláldozhatók második része, valamint a The Last Stand után fog forgatni. A Black Sands-et Scott Waugh és Mike McCoy rendezi majd, akik a nemsokára bemutatásra kerülő Act of Valort is készítették, a forgatókönyvért pedig az a Skip Woods felelt, aki a Drágán add az életed! ötödik részének szkriptjét írta.

A tervek szerint a Black Sands forgatása április elsején kezdődik, Schwarzenegger pedig egy magányos farkast fog játszani a filmben, aki Amerika délnyugati részében magánháborút indít egy könyörtelen fegyvergyártó és magánhadserege ellen. A források a film hangnemét valahol A tűzben edzett férfi és a Fennsíkok csavargója közé teszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #8
    A fennsíkok csavargója mekkora film már. Ha csak fele olyan jó lesz, az már okés.
  • Jawarider #7
    Nem érdekel hány évesek, Svaci, Sly újra akcióznak külön is, remélem visszajönnek még kicsit a 80-s, 90-s évek hangulatát idéző akció mozijai.
  • NEXUS6 #6
    "I'll be back"

    Schwartzi for president!
  • brueni #5
    pl photoshop :-D
  • bmw #4
    Vannak mar eleg jok csodaszerek.:)
    Bar Ot nem felpumpalva is varom mar filmekbe...
  • xido #3
    Kíváncsi leszek,filmezés okán mennyire fog kondiba kerülni,lesz-e annyira hiú,főleg Sly-t látva....mert hogy az Exp.1-re 2 percre beugorva nem kondizik fél évet,az oké,de nem kezdhet el lötyögni rajta a ruha trottyosan:)
  • AZTA #2
    Clint Eastwoodnál nem zavart?:D
  • jtrencsenyi #1
    Vajon még kilencven évesen is ezt fogja csinálni? :)