Szekeres Viktor

Folytatódhat A hihetetlen család?

Brad Birdben, A hihetetlen család készítőjében minden hajlandóság megvan, hogy elkészítse sikerfilmjének folytatását, azonban elhatározta, hogy csak azért, hogy legyen második rész, még nem vág bele az elkészítésébe.

Brad Bird, a Mission Impossible Fantom protokoll alcímet viselő negyedik részének rendezője egy, a Movies.com-nak adott interjúban elmondta, hogy még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer elkészítse 2004-es filmjének, A hihetetlen családnak (The Incredibles) a folytatását - de ehhez persze egy jó ötlet kell. A rendező kifejtette, hogy nem azért akarná megcsinálni a második részt, hogy az létezzen, hanem azért, hogy jobb, vagy legalább ugyanolyan legyen, mint az eredeti.

Brad Bird példaként a Toy Story második részét hozta fel, mely szerinte a tökéletes folytatás volt, hiszen egyszerre tartotta tiszteletben az első részt, s talált rá egy új történetre, anélkül, hogy elárulta volt főbb karaktereit. Jelenleg azonban nincs meg egy egész filmre való ötlete, mindössze "ötlet szeletkékkel" rendelkezik, így az elkövetkező 2-3 évben még biztos, hogy nem láthatunk második részt a Pixar-filmhez, mely annak idején világszerte 631 millió dollár bevételt hozott, mellyel a cég történetének negyedik legsikeresebb filmjének számít a Toy Story 3, a Némó nyomában és a Fel mögött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!