Szekeres Viktor

Ha 2012, akkor végre vér és meztelenség

Nemsokára megérkezik a Piranha 3D második részének, a Piranha 3DD-nek az első plakátja és előzetese is, s mindez azt jelzi előre, hogy 2012. első negyedévében ismét láthatjuk a vérben és szilikonban bővelkedő horrorsorozatot.

A ShockTilYouDrop a Halhatatlanok című Tarsem Singh-film egyik sajtótájékoztatóján a Piranha 3DD-ről is érdeklődtek a kérdésekre készséggel válaszoló Mark Canton producertől. Az apropó az volt, hogy Dimension Films és a Weinstein Company pár napja úgy döntött, hogy a halas horror második részének premierjét november végéről egy meghatározatlan 2012-es dátumra halasztja.


Canton a következőképpen felelt: "Mindenképpen bemutatásra kerül januárban, legalábbis nekem ezt mondták legutóbb Weinsteinék. Ami valószínűleg körülbelül márciust jelent". A John Gulager által rendezett, Ving Rhames, David Hasselhoff, Christopher Lloyd, Matt Bush, Chris Zylka és Gary Busey főszereplésével készült filmet mi valószínűleg nem fogjuk 3D-ben látni, ugyanis az első rész bukását követően a papírforma amellett szól, hogy a hazai forgalmazók nem kockáztatják meg a mozis premiert. A hírek szerint egyébként a hivatalos plakát és az első előzetes nemsokára megérkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    ÉN moziban néztem meg itthon az előző filmet és oltárira bejött. Csalódott lennék, ha kénytelen lennék otthoni körülmények között megnézni nagy vászon helyett, mint a Sikoly 4-et is...
  • zetortraktor #4
    Csontig lerágott? A poén jó, mert röhögtem, de ha láttál moziban mostanában piranhás, vagy bármilyen állatos horrort, akkor ugyan ajánlj párat.

    A pornóban semmi vicces nincs, de abban van, ha Hasselhoff idétlenkedik egy sort és felzabáltatja magát.

    Hidd el, nem mindenkinek van humorérzéke.
  • tatish #3
    Ez miez? Valami tragikomédia? Lecsúszott kvázi (egyszer volt) híres színészekkel meg nagymellű bikinis csajokkal próbálnak feldobni egy csontig lerágott témát?
    Akkor már inkább csináljanak pornót ...
  • zetortraktor #2
    Mondjál hülyeségeket még. 10 moziban is lehet rohadt nagy siker a film és már megy is következő héten 100 moziba. 3000 moziban is lehet nagy bukás. Tök mindegy, hány moziban vetítesz valamit, a kihasználtság a lényeg. Ha csak 5%-os, akkor kampó.
  • Zombee #1
    Még szép, hogy megbukott, elég kevés moziban vetítették.