Szekeres Viktor

A legújabb Három testőrben lövöldöznek és világháború fenyeget

Az Asylum stúdió legújabb mockbusterének különlegessége, hogy ezúttal nem egy sikeresélyes film címe alapján készült el, ráadásul ezúttal összetéveszthetetlen az eredeti, mozis verzióval, melyet pár hete mutattak be.

Alig került mozikba Paul W.S. Anderson új filmje, a 3D-s technológiával készített Három testőr, az Asylum is kiadta saját verzióját, azonban ezúttal a stúdió gondoskodott arról, hogy a potenciális vásárlók ne nagyon téveszthessék össze a két filmet, ugyanis a legújabb 3 Musketeers (3 testőr) a mában játszódik és szúró- és vágófegyverek helyett inkább a pisztolyokat részesítik előnyben benne. A filmhez DVD-borító és persze rövid előzetes is készült, melyben megtudhatjuk, hogy egy olyan összeesküvés áll a történet középpontjában, mely akár egy új világháborút is kirobbanthat.


A 3 Musketeers, hacsak nevükben is, de persze meg fogja idézni a klasszikus Dumas-karaktereket: Heather Hemmens például egy fiatal, D'Artagnan nevű ügynököt fog alakítani a filmben, míg Xin lesz Athos, Michele Boyd Aramis és Keith Allen Porthos. A történet egy fiatal nemzetbiztonsági ügynökről fog szólni, aki felfed egy, az amerikai elnök életére irányuló összeesküvést, s három hírhedt kém segítségével próbálja elfojtani ezt a fenyegetést.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #10
    Ráadásul ilyen lézerizéhogyishívjákkal , miközben a seggük megpörkölődik egy atomrobbanásban.
  • Dynamic #9
    De mekkora gagyi már, hogy az összes filmjükben(na jó, csak arról a pár asylum trailerről beszélek amit láttam) jól megrángatják a kamerát, hogy kevésbé látszódjon milyen szánalmas a robbanás effekt. Bár ezen a szinten már ez is alig segít.
  • Inquisitor #8
    Hát értem én, hogy alacsony költségvetésű ZS kategóriás filmek, de párszáz dollárért már lehet kész robbanás effekteket venni basszus. Ráadásul a Youtube néhány híres videóbarkácsolója pár asztali számítógéppel ennél ezerszer jobb effekteket hozz összes, lehet kéne tőlük tanácsot kérni, teszem azt FreddieW-t? Még az ő percek alatt összedobott 2D torkolat tüze és vér effektusa is bőven jobb.
  • kalapos01 #7
    Ha nem beszélsz magyarul, minek égeted magad? Ha annyira ostoba vagy, hogy nem tudod, hogy nem mindenre van magyar szó, akkor miért égeted magadM
  • Aldo Moro #6
    "mockbusterének" Mi van, nem beszélni magyar?
  • Zolivok #5
    kétlem
  • Quantumleap #4
    Ezt meg kell nézni. Hátha olyan szar lesz, hogy az már jó.
  • Alfa Of NS #3
    Ahogy elnézem a filmből megtudjuk, hogy levegőbe ugorva jobban lehet célozni
  • Zaraki Kenpachi #2
    A cikkre véleményem:
    Hwhat?
  • Dynamic #1
    Ilyen igénytelen huszadrangú mocsok, hogy kerül be a hírek a közé?