Szekeres Viktor

Egy ütős sorozat úszta meg a halált és folytatódik jövőre

A Homeland az idei év egyik legjobb kritikákat kapó sorozata, így cseppet sem meglepő, hogy az azt sugárzó csatorna úgy döntött, hogy a továbbiakban folytatni szeretné a terroristák összeesküvésére bukkanó CIA-ügynök történetét.

A Showtime nevű előfizetéses csatorna úgy döntött a nézettségi adatok láttán, hogy bekéri a Homeland című sorozat készítőitől a 2. évadot. Ez a tervek szerint jövőre kerülne képernyőre és 12 részt tartalmazna. A berendelés a nézettségi adatok alapján nem meglepetés, hiszen a Damien Lewis, Claire Danes és Mandy Patinkin főszereplésével készült széria nézettsége folyamatosan egymillió fölött van.


Az Amerikában jelenleg az első évad negyedik részénél tartó Homeland (a magyar premier időpontjáról nincs hírünk) egy CIA-ügynöknőről szól, aki egy évek óta eltűnt és halottnak hitt amerikai katona megtalálását gyanúsnak tartja és úgy érzi, hogy egy Amerika ellen irányuló Al-Kaida terv része. Érdekesség, hogy a Homeland nem amerikai "találmány", hanem egy izraeli formátum felhasználásával került létrehozásra - az eredeti széria címe: Prisoners of War.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    "Ez legalább kevésbé lekoptatott téma lenne. "

    LOL. Ilyen több volt, mint a fordítottja.
  • RiSeForMuSiC #1
    A fordítottja jobban érdekelne: állami titkosszolgálatok által megjátszott hamis terrorakció nyomára bukkanó újságíró, akit a "terroristák" segítenek. Ez legalább kevésbé lekoptatott téma lenne.