Szekeres Viktor

Spielberg ezért a zseniális 1 perces videóért kínált állást egy netezőnek

Másfél hónappal hamarabb láthatjuk Amerikánál az új Spielberg-filmet, melyhez nemrég készült egy rajongói videó, melynek készítőjét azóta már alkalmazta is a rendező.

Mindig is tudtuk, hogy az internet csodákra képes, s ez nemrég újfent beigazolódott. Két hete tette fel a netre James Curran a Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin) című Steven Spielberg-filmhez készült rajongói főcímét, mely akkora visszhangot váltott ki, hogy a rendező is felfigyelt rá. Első lépésben Spielberg "csak" meghívta Currant filmje díszbemutatójára, majd, mint ahogy azt Edgar Wright, a TinTin-film egyik forgatókönyvírója Twitteren megírta, állást is kínált neki következő filmjében.

The Adventures of Tintin from James Curran on Vimeo.


Aki lemaradt volna a videóról, most megnézheti, hogy emeli ki a karaktereket, valamint a TinTin történetének egyes elemeit Curran úgy, hogy mind a 24 megjelent Hergé-képregényből használt fel részleteket. Hogy a film hivatalos főcíme hogy fog kinézni, az november harmadikán derülhet ki számunkra, hiszen az Intercom ekkor mutatja be a motion capture technológiával két és fél éve leforgatott filmet, melyet rengeteg utómunkával alakítottak át, s varázsoltak 3D-ssé. Idehaza ráadásul IMAX-verzióban is meg lehet majd nézni a képregény-adaptációt, melyet Amerika csak december 21-én láthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #3
    Azért volt már aki látta sajtóvetítésen és jókat mondanak a filmről.

    A videó meg tényleg zseniális.
  • Alfa Of NS #2
    Jól sikerült videó.
  • Rony94 #1
    Mázlista és tehetséges gyerek! :D (Y)