Szekeres Viktor

Scarlett Johansson űrlényként egy új scifiben - képek

Szexualitásának bevetésével emberi prédájára lecsapó idegen lényt fog alakítani Scarlett Johansson az Under The Skin című scifiben, melyet a korábbi kliprendező Jonathan Glazer készít.

Az In Case You Didn't Know nevű oldal jelentette meg az első képeket az Under The Skin című scifi-thrillert forgató Scarlett Johanssonról. A Jonathan Glazer által rendezett filmnek még nem tudni a premierdátumát, azonban a rövid története már kikerült. Ezek szerint a színésznő egy, a Földön élő, magát álcázó idegen lényt fog alakítani, aki a szexualitását bevetve csap le emberi áldozataira. Azonban idővel a földi lét komplexitásának felfedezése megváltoztatja őt, s elkezdi elveszíteni földönkívüli identitását.

Klikk ide! Klikk ide!

a Walter Campbell és Jonathan Glazer által írt forgatókönyv leginkább arra az aspektusra fog koncentrálni, hogy milyen lehet a Földi élet egy földönkívüli szemein keresztül. Jonathan Glazer munkásságát ismerve mindenképpen szokatlan megvalósítást várhatunk, hiszen a rendező már videóklipesként is emlékezetes munkákat tett le az asztalra: a Blurnek, a Massive Attack-nek, a Jamiroquainak és a Radioheadnek fogatott anyagokat. Filmesként egyelőre felemás a mérlege, hiszen a 2000-es Szexi dög remek film lett, azonban a 2005-ös Születés már közel sem olyan kiemelkedő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hdo #5
    Vajon ebben végre vetkőzni is fog? Nem mintha már nem láttunk volna mindent, de szeretném fullHD-ben is megcsodálni a kedves művésznőt! :D
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Igazán "eredeti" történet...
  • lcee #3
    mekkora hatalmas változáson esett át....
    durva űrlény kinézete van
    meg is ijedtem tőle elsőre
    győzöm szokni :D :D

    SG.hu és a figyelemfelkeltés...
  • pokolfiu #2
    csak az korántsem veszítette el idegen identitását, sőt...
  • nessboth #1
    A lény...