Szekeres Viktor

3D-s delfinekre szavaztak a magyar mozizók

Egy 3D-ben is vetített családi film, a Delfines kaland érdekelte hétvégén a legtöbb hazai mozizót. Azonban hiába végzett az első helyen az Intercom premierje, nyitóbevétele közel sem volt kimagasló.

Nagyon kemény, háromfrontos harc dúlt a hétvégi magyar box office-korona megszerzéséért - mondhatnánk, ha nagy szavakat akarnánk használni, de nem mondjuk, mert ezúttal még a legnézettebb filmek sem bonyolítottak le nagy forgalmat. Csütörötktől vasárnapig itthon az Intercom 28 kópián bemutatott filmjét, a Delfines kalandot látták legtöbben, egész pontosan 13 199-en. A nézőszám a 3D-s vetítéseknek köszönhetően 18,6 millió forint bevételben mutatkozott meg.


A második és harmadik helyen két korábbi premier tartózkodik. A Fertőzés az előző hétvégéhez képes 32%-os csökkenést produkálva 11 192 nézőt érdekelt, ami a film össznézőszámát 32 225-re, összbevételét pedig 40 millióra emelte. A bronzérmes pozíció ezúttal a Vasökölnek jutott, a Fórum Hungary 3 hete bemutatott családi filmje 11 032 nézőt érdekelt hétvégén, ami 26%-os csökkenéssel volt egyenértékű. Hugh Jackman mozija már 70 millió forintnál tart itthon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BigPunisher #3
    FUCK U DOLPHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!4444
  • miszterfasz #2
    én nem ezt írtam , hogy szarakozzá hanem azt hogy szórakozzál , mi a geciért írtad át te faszgeci ??
  • miszterfasz #1
    szekeres viktor a kurva anyáddal szarakozzá velem bazzmeg