Szekeres Viktor

Megvan minden idők egyik legjobban várt horrorfilmje

Amerikában eddig nem sok horrort vártak annyira, mint a Paranormal Activity harmadik részét, ami már csak azért is meglepő, mert a horrorsorozatok bevételei inkább csökkenő tendenciát szoktak mutatni.

Arról már beszámoltunk, hogy Amerikában hétvégén a Paranormal Activity 3 volt a legnézettebb film, s ami meglepő, hogy ezt az eredmény horrorként mindenféle 3D-s flikflakk nélkül sikerült elérnie a Paramount stúdiónak. Azonban az csak most derült ki, hogy a film 52,5 millió dolláros nyitóhétvégéje a High School Musical 3-at, a Cápamesét, a Horrorra akadva 3-at és a Jackass 3 tavalyi 50,3 millió dolláros teljesítményét megelőzve minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéje lett-

S, ha mindez még nem lenne elég, akkor a Paranormal Activity 3 még minden idők egyik legjobban kezdő horrorfilmje címét is megszerezte, hiszen Amerikában három nap alatt még sohasem fizettek ki ennyi pénzt horrorra, legalábbis, ha a Ridley Scott-féle Hannibált nem tekintjük annak. De, ha annak tekintjük, a PA3 akkor is a második helyet szerezte meg az örökrangsorban. Sőt, az 52,5 milliós nyitány Amerikában a 8. legerősebb kezdés volt az eddig bemutatott R-korhatáros filmek körében: a Paranormal Activity 3 a 8 mérföld és a Wanted elé furakodott be, közvetlenül a Watchmen: Az őrzők 55,2 milliós kezdése mögé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    "Ja, gyökér meg anyád."

    Úristen, mi ez? Ovi? Komolyan egy 6 évessel vitatkozzak? Ha gyökér vagy, lenyeled, értem? Beletörődsz. Azzal csak rontasz a helyzeten, ha feleselsz. (Amúgy a feldolgozásmániások a gyökerek, de ha magadra vetted, akkor ne csodálkozz.)

    Ki írta, hogy a minőséget meghatározza, hogy hányan nézik meg? Tudom, hogy oviban még nincs olvasás óra meg szövegértés. Annyit írtam, hogy a kutyát nem érdekelte ez a film. Lehet, hogy tök jó, de ettől még senki nem várja, senki nem nézi meg, csak pár feldolgozás fanatikus.
  • Aldo Moro #4
    Mint tudjuk, egy dolog milyenségét nem határozza meg, hogy hányan nézik meg, mennyien veszik. Ezek alapján a Suzuki Swift a legjobb autó Magyarországon.

    Ja, gyökér meg anyád.
  • kalapos01 #3
    Na, a sok gyökér feldolgozás mániás. Ki a franc várta a dolgot? Összesen nem nézik meg annyian, mint ezt 2-3 nap alatt.
  • Okisz #2
    Jobban is passzolna a címhez a "The Thing" film, nem pedig egy ilyen kamu mostani új-érás gagyi szellemutánzat, ami thriller, ijesztegetős, meg mindent lehetne rá mondani, csak horrort nem.
  • Aldo Moro #1
    Azt hittem "A dolog"-ról van szó.