Szekeres Viktor

3D-s, Amerikában bukta és a világon is mindenhol bukta, mi az?

Nem csak Magyarországon és Amerikán kívül nem fogadták kegyeikbe a nézők az új A három testőrt, de Amerikában is megbukott Paul W.S. Anderson kosztümös akciófilmje.

Az itthon meglehetősen gyenge kezdés után Amerikában is bemutatták Paul W.S. Anderson új filmjét, A három testőrt (The Three Muskateers). A 3D-ben forgatott, abszolút a látványra felépített film a tengerentúliakat sem hozta igazán lázba, hiszen a ?? milliós költségvetés mellett készített alkotás az első becslések szerint mindössze 8,8 millió dollár bevételt hozott bemutatója hétvégéjén, ami csak a 4. helyre volt elegendő a hétvégi amerikai bevételi toplistán.


Az eredmény mellett azzal sem lehet elégedett a gyártó stúdió, a Summit Entertainment, hogy mindössze a nézők 55%-a döntött úgy, hogy 3D-ben nézi meg a filmet, pedig az kimondva-kimondatlanul is a 3D-s kunsztok miatt készült. A felmérések szerint egyébként Amerikában nagyjából ugyanannyi férfi és nő látta a filmet, viszont inkább az idősebbeket érdekelte, hiszen a nézőknek mindössze 36%-a volt 25 éven aluli.

Nálunk egyébként bemutatójának második hetében nem szerepelt rosszul a film, hiszen mindössze 24%-os bevételcsökkentést produkált: a hétvégén 7 838-an látták, ami 11 millió forint bevételt jelentett - jelenleg így 29 millió forintnál tart a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • syn7h37ic #4
    A három testőr az kb. olyan mind a 007 ügynök kalandjai. Csak itt nem újabb és újabb kalandokat filmesítenek, hanem egyazon kaland sok ezer módját, a kor "igényeit" teljesítve.
  • boond #3
    A plakátja alapján nem is vártam mást.
    Különben sem értem miért kell 20 millió változatot készíteni.
  • Wittgen #2
    Kellemes kikapcsolódás volt péntek délután melóból hazafelé menet megtekintve. Bár 1x nézhető...
  • tmk #1
    Várható volt...