Szekeres Viktor

Jövőre szuperkatonák győzik le a a terroristákat

Újabb Mark Millar-képregényből lehet mozifilm. A Ha/Ver írójától ezúttal a War Heroes-t szemelte ki az egyik hollywoodi stúdió. A szupererővel ellátott katonákról szóló történet a Ha/Vernél sokkal komolyabb hangvételű lenne.

A Heat Vision értesülései szerint a Universal Pictures tárgyal Mark Millar és Tony Harris War Heroes című képregényének mozis jogainak megvásárlásáról. A tervek szerint Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly, a Dr. Strange cím készülő Marvel-film forgatókönyvírói készítenék el a War Heroes szkriptjét. A projekt producerei Michael De Luca, Chris Morgan és Dana Brunetti lennének - előbbi részvétele nem meglepetés, hiszen a War Heroes-t először 2008-ban akarták megfilmesíteni a Columbia Picturesnél, ahol ugyancsak De Luca lett volna a producer.

A történet középpontjában egy amerikai katonai kísérleti program áll, melyet azért hoztak létre, hogy valahogy ellensúlyozzák az újonckatonák csökkenő számát, s képesek legyenek felvenni a harcot az egyre inkább terjeszkedő terrorizmussal szemben. A program keretében átlagos katonákat látnak el szupererővel, csakhogy idővel a szuperkatonák egy csoportja megszökik és bűnszövetkezetet alapítanak, s velük szemben csak egy másik szuperkatona tudja felvenni a harcot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!